Przekonajcie mnie do OvuFriends. Dlaczego powinnam kupic tutaj abonament?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też byłam na 28 dni i podpisuję się pod wszystkimi wypowiedziami dziewczyn. Co prawda więcej opcji na wykresie (np. odnośnie śluzu, bo mój nie zawsze można określić jednoznacznie jako rozciągliwy lub lepki, tam jest jeszcze kolor, odczucie, ilość, to pomaga). No ale to tyle z plusów. Po 28 czy 30stu dniach wyleciałam na pysk, bo nie opłaciłam abonamentu. Tu mogę zostać i korzystać z podstawowych funkcji. Te kolorowe bajery w abonamencie nie są mi przydatne, ale płacę, bo uważam, że ovu też człowiek i jak nie ma reklam, to z czego ma żyć???
No i jesteście WY! Super, super, super!
Mąż jest mną poważnie zaniepokojony, bo ja nawet z Hiszpanii chciałam już wrócić, żeby zajrzeć do dziewczyn z ovu heheDżola, weronika86, Julka112, efcia lubią tę wiadomość
-
dobrze ze zostajesz z Nami Kotka w miłym towarzystwie zawsze raźniej
a co do wykresów opcji na forum i tak dalej myśle ze tu potrzeba troche czasu i cierpliwości i na pewno większosć z Naszych sugestii zostanie wysłuchana
i od siebie dodam ze najważniejsi na tym forum są ludzie i więzi jakie się tu tworzą
miłego dnia wszystkimweronika86, Lili, rybka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyTrafiłam na ten wpis, bo odkryłam 28dni. I w sumie cieszę się że wykupiłam tu abonament nie wiedząc o istnieniu tamtej stronki! Jesteście super! A strona cały czas się będzie pewnie rozwijac. Za mną pierwszy poprawny cykl. I jaką miałam radość kiedy okres pojawił się wtedy kiedy powiedział ovu:)
-