Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne punkty pod wykresem
Odpowiedz

punkty pod wykresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MMA Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, jestem tu nowa choć może powinnam była zalozyc konto tu juz wczesniej bo mam juz 7 cykli starań za sobą i ciąży nie ma:(, teraz zaczelam 8 cykl, mam nadzieje ze szczesliwy. mam do was pytanie, ja pod swoim wykresem mam punkty w których moge zazanczac tylko do testu ciazowego a widzialam u Was ze macie tez takie jak bol piersi, bol glowy, zaparacia, zmeczenie itp, jak to zrobic zebym i ja to miala pod swoim wykresem i mogla zaznaczac? pozdrawiam Was wszystkie :)

Ania_84, rybka lubią tę wiadomość

uwo9gov3korvf4ga.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kliknij na dany dzien - i w zakładce objawy powinnas miec :)

A jak czesci nie masz - to klikasz w objawach edytuj pola i wybierasz te ktor cie interesuja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 18:11

rybka lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Frelka Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak klikniesz w dany dzień wyskoczy Ci okno dialogowe z różnymi zakładkami. Trzecia z nich to objawy i tam mozesz sobie to zaznaczyc.

Aniołek [*] 21.11.2013, 5 tc
    Krupeczka <3 29.08.2015
    0e8cf70093.png
  • Martuśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) jak zaznaczasz temperaturę to masz jeszcze inne zakładki do otworzenia "obserwacje, testy , objawy...

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • rybka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowa staraczke ;-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ