Punkty za objawy
-
nick nieaktualnyMam pytanie o punkty za objawy jakie daje OVU- od wczoraj chyba nie daje mi zadnych ounktow niezaleznie od tego co zaznaczę- czy to oznacza ze OVU uznal ze to na pewnie nie ciąża i przestal je pokazywac?? Dodam ze moja temperatura systematycznie spada co faktycznie pewnie zwiastuje wkrótce @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym sie nie sugerowała punktami. Ostatnio miałam prawie 60/100. Wszystko dlatego, ze zdecydowanie większość objawów przyjścia @ jest taka sama, jak ciąży. Ból w dole brzucha (takie ciągnięcie albo lekkie skurcze), wzdęcie i opuchniecie, czasem zatwardzenie czy rozwolnienie, wzrost apetytu. Mam wrażenie, ze tylko temperatura i test są wiarygodne
Frufru lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi dzisiaj przypada 29dc. Ovu pokazało, że mam 80%/100% pozytywnego testu ciążowego, więc go zrobiłam... Wyszedł negatywny
I też tak było, że Ovu nie przyznawało punktów za niektóre objawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 16:54
Carmelitta lubi tę wiadomość
-
PARIS^^ wrote:Mi dzisiaj przypada 29dc. Ovu pokazało, że mam 80%/100% pozytywnego testu ciążowego, więc go zrobiłam... Wyszedł negatywny
I też tak było, że Ovu nie przyznawało punktów za niektóre objawy.
Ale ciąża nie bierze się z ilości punktów przyznanych przez algorytm, tylko z seksu Program nie jest podpięty do mikrochipa w organizmie, nie bada krwi, nie ma bezprzewodowego USG. Mam nadzieję, że tylko żartujesz sobie pisząc to
Ten procent oznacza tylko tyle, że w tym konkretnym dniu po owulacji statystycznie 80% kobiet, które zaszły w ciążę, ma szansę już zobaczyć dwie kreski.
W bazie wiedzy jest dokładnie opisana zasada działania tego "detektora". -
nick nieaktualnyDokładnie Zwei ma rację. I to samo jest z punktami. One się biorą z tych wykresów zaciazonych. Ja też co cykl mam masę punktów bo niestety objawy są identyczne. Tak jak już pisalyscie tylko temperatura i test (najlepiej beta) daje 99% że to ciąża. Chociaż i to czasem potrafi zawieść
-
nick nieaktualny
-