SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › pytanie :):)
Odpowiedz

pytanie :):)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werka46 Nowa

Wysłany: 13 lipca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 28 czerwca dostałam 'okres' trwał on do 1 lipca był dziwny słaby z nitkami i kropkami krwi, czasami były również skrzepy.
    Teraz od dwóch dni boli mnie krzyż i jajnik przy poruszaniu się nie wiem co to może być, dodam że wczoraj bolało mnie okropnie podbrzusze i pochwa tak z pół dnia.poradzcie

...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka46 wrote:
    Witam, 28 czerwca dostałam 'okres' trwał on do 1 lipca był dziwny słaby z nitkami i kropkami krwi, czasami były również skrzepy.
    Teraz od dwóch dni boli mnie krzyż i jajnik przy poruszaniu się nie wiem co to może być, dodam że wczoraj bolało mnie okropnie podbrzusze i pochwa tak z pół dnia.poradzcie
    pewnie owulacja :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ