Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pytanie :):)
Odpowiedz

pytanie :):)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werka46 Nowa

Wysłany: 13 lipca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 28 czerwca dostałam 'okres' trwał on do 1 lipca był dziwny słaby z nitkami i kropkami krwi, czasami były również skrzepy.
    Teraz od dwóch dni boli mnie krzyż i jajnik przy poruszaniu się nie wiem co to może być, dodam że wczoraj bolało mnie okropnie podbrzusze i pochwa tak z pół dnia.poradzcie

...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka46 wrote:
    Witam, 28 czerwca dostałam 'okres' trwał on do 1 lipca był dziwny słaby z nitkami i kropkami krwi, czasami były również skrzepy.
    Teraz od dwóch dni boli mnie krzyż i jajnik przy poruszaniu się nie wiem co to może być, dodam że wczoraj bolało mnie okropnie podbrzusze i pochwa tak z pół dnia.poradzcie
    pewnie owulacja :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ