X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pytanie :):)
Odpowiedz

pytanie :):)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werka46 Nowa

Wysłany: 13 lipca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 28 czerwca dostałam 'okres' trwał on do 1 lipca był dziwny słaby z nitkami i kropkami krwi, czasami były również skrzepy.
    Teraz od dwóch dni boli mnie krzyż i jajnik przy poruszaniu się nie wiem co to może być, dodam że wczoraj bolało mnie okropnie podbrzusze i pochwa tak z pół dnia.poradzcie

...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka46 wrote:
    Witam, 28 czerwca dostałam 'okres' trwał on do 1 lipca był dziwny słaby z nitkami i kropkami krwi, czasami były również skrzepy.
    Teraz od dwóch dni boli mnie krzyż i jajnik przy poruszaniu się nie wiem co to może być, dodam że wczoraj bolało mnie okropnie podbrzusze i pochwa tak z pół dnia.poradzcie
    pewnie owulacja :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ