Pytanie do dziewczyn, które piły zioła Sroki i doczekały się II kresek
-
Dziewczyny jak długo piłyście zioła w tym szczęśliwym dla Was cyklu?? Chodzi mi o to czy na wypadek poczęcia te zioła nie spowodują poronienia. Nie wiem czy pić je do owulacji czy przez cały cykl. Większość z Was pisze, że przez cały ale gdyby się udało to nie chcę tego popsuć... Proszę o pomoc bo nie wiem czy dziś wypić
-
nick nieaktualny
-
ja również pije zioła ojca sroki i to mój 2 cykl ale miedzy jednym a drugim cyklem zrobiłam 3 miesięczna przerwę bo brałam CLO i nie chciałam mieszać. Rozmawiałam z dziewczyną która je tez piła i jej się udało ale mówiła mi że na efekty trzeba długo czekać. Zioła pije się przez cały cykl.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Ja piję drugi cykl ale tylko do końca dni płodnych.Tylko dlatego że strasznie mnie wysypuje w oklicach ust.Owulacja w drugim cyklu była piękna śluz był czułam jajniki zwłaszcza lewy(a wczesniej monitorowałam dwa miesiące pod rzad i owulacji nie było)do tego robiłam testy owulacyjne i w 16dc były dwie piekne czerwone kreseczki.Jestem pełna nadzieji....Bunia
-