Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie do dziewczyn, które piły zioła Sroki i doczekały się II kresek
Odpowiedz

Pytanie do dziewczyn, które piły zioła Sroki i doczekały się II kresek

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • unia83 Debiutantka

Wysłany: 24 lutego 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak długo piłyście zioła w tym szczęśliwym dla Was cyklu?? Chodzi mi o to czy na wypadek poczęcia te zioła nie spowodują poronienia. Nie wiem czy pić je do owulacji czy przez cały cykl. Większość z Was pisze, że przez cały ale gdyby się udało to nie chcę tego popsuć... Proszę o pomoc bo nie wiem czy dziś wypić:)

• darijka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pije pierwszy cykl narazie mam 27 dzień. za tydzień jak nie przyjdzie @ to robie tescik, jak będzie pozytywny to odstawiam ziólka.

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczełam pić zioła o. sroki od tego cyklu a dokładnie od 6dc bo wtedy mi akurat przyszły, a czy coś dadzą to się okaże. Czekam na jakieś mam nadzieje pozytywne efekty ;)

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • dodziulek Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pije 3 cykl i narazie sie nie udało, po tym cyklu miesiąc przerwy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pije drugi cykl, ale robie przerwę w okolicach owulacji, choć podobno nie trzeba;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również pije zioła ojca sroki i to mój 2 cykl ale miedzy jednym a drugim cyklem zrobiłam 3 miesięczna przerwę bo brałam CLO i nie chciałam mieszać. Rozmawiałam z dziewczyną która je tez piła i jej się udało ale mówiła mi że na efekty trzeba długo czekać. Zioła pije się przez cały cykl.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • kwiatek2004 Koleżanka

Wysłany: 28 lutego 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało dzięki ziołom w pierwszym cyklu tylko niestety poroniłam. Teraz znowu piję pierwszy cykl zioła.

oncf7ddlzcuroo8c.png

f2wl3e5epqqifoai.png
  • zaba25 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie udalo w pierwszej ciazy moja corcia ma juz 3 latka:) teraz niestety nie pomogly.

Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
    aniolek [*] 20/06/2012 6tc
    aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
    aniolki [*] 23/10/2014 8tc
  • karola1986-21 Nowa

Wysłany: 1 października 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piłam ziołą 3 cykle, niestety w ciąży nie jestem ale dzieki nim pojawiła się owulacja więc jakiś postęp jest :)

ile teraz powinnam zrobić przerwy w piciu ziół, miesiąc, dwa ?

• celia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, a czy poza tymi ziołami brałyście jakieś inne leki typu castagnus, witaminy, wiesiołek? Boję się trochę przedobrzyć a planuję ziółka sobie zapodać :D

0dc6585ca1c638f77a6179b49e8bae1f.png

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • C Znajoma

Wysłany: 5 października 2013, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję drugi cykl ale tylko do końca dni płodnych.Tylko dlatego że strasznie mnie wysypuje w oklicach ust.Owulacja w drugim cyklu była piękna śluz był czułam jajniki zwłaszcza lewy(a wczesniej monitorowałam dwa miesiące pod rzad i owulacji nie było)do tego robiłam testy owulacyjne i w 16dc były dwie piekne czerwone kreseczki.Jestem pełna nadzieji....

Bunia
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ