X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie o cykl
Odpowiedz

Pytanie o cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli dostaję @ 27 dnia cyklu to cykl trwa 26 dni ?? Pytam bo sama już nie wiem czy dobrze liczę :) Ostatnio mam krótkie cykle po 25-26 dni czy takie cykle mogą mieć jakieś znaczenie w zajściu w ciążę?? Trzeci cykl obserwuję też na podpaskach, głownie w nocy bo w dzień stosuję tampony, są strzępy, trochę mnie to martwi bo wcześniej nie było czegoś takiego. Proszę o Wasze opinie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze na Was zawsze mozna liczyc :) dlatego czekam cierpliwie

• Lemon_drop Koleżanka

Wysłany: 23 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Tak, jeśli dostajesz okres 27 dc to twój cykl trwa 26 dni.
    Ja też mam zwykle takie krótkie, ale kluczowe znaczenie ma tu długość fazy lutealnej. Ile wynosi u Ciebie?

w57v3e3kur6oiema.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinalna to ta druga ? Od owulacji do @ ? W tym cyklu 13 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu mam zamiar zrobic hormony tsh , progesteron i prolaktyne bo po owulacji bardzo bolaly mnie piersi , nigdy tego nie mialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może jeszcze ktoś podpowie??

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faza II - 13 dni - to ok :)

a cykl faktycznie w takim wypadku 26 dni.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze raz dziękuję :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ