X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie o cykl
Odpowiedz

Pytanie o cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli dostaję @ 27 dnia cyklu to cykl trwa 26 dni ?? Pytam bo sama już nie wiem czy dobrze liczę :) Ostatnio mam krótkie cykle po 25-26 dni czy takie cykle mogą mieć jakieś znaczenie w zajściu w ciążę?? Trzeci cykl obserwuję też na podpaskach, głownie w nocy bo w dzień stosuję tampony, są strzępy, trochę mnie to martwi bo wcześniej nie było czegoś takiego. Proszę o Wasze opinie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze na Was zawsze mozna liczyc :) dlatego czekam cierpliwie

• Lemon_drop Koleżanka

Wysłany: 23 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Tak, jeśli dostajesz okres 27 dc to twój cykl trwa 26 dni.
    Ja też mam zwykle takie krótkie, ale kluczowe znaczenie ma tu długość fazy lutealnej. Ile wynosi u Ciebie?

w57v3e3kur6oiema.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luteinalna to ta druga ? Od owulacji do @ ? W tym cyklu 13 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu mam zamiar zrobic hormony tsh , progesteron i prolaktyne bo po owulacji bardzo bolaly mnie piersi , nigdy tego nie mialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może jeszcze ktoś podpowie??

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faza II - 13 dni - to ok :)

a cykl faktycznie w takim wypadku 26 dni.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze raz dziękuję :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ