X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pytanie o szyjkę macicy
Odpowiedz

pytanie o szyjkę macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, w dzień sylwestra badałam sobie szyjkę, dzien przed rownież i od około 3 dni była już zamknięta, śluz był kremowy itd, wiec mowie ok nie ma sznas na czas płodny ale jak to przy sylwestrze z mężem nie próżnowalismy, wiem że nie bada się śluzu po stosunku, ale powiedzcie mi jakim cudem praktycznie 12 godzin po stosunku szyjka jest OTWARTA i calkiem miekka wiec co jest grane , test owu zrobiony dzisiaj raczej negatywny . czy stosunek mogł wpłynąc na otwarcie szyjki mimo czasu neipłodnego??????

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka otwiera się przed okresem

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    witajcie, w dzień sylwestra badałam sobie szyjkę, dzien przed rownież i od około 3 dni była już zamknięta, śluz był kremowy itd, wiec mowie ok nie ma sznas na czas płodny ale jak to przy sylwestrze z mężem nie próżnowalismy, wiem że nie bada się śluzu po stosunku, ale powiedzcie mi jakim cudem praktycznie 12 godzin po stosunku szyjka jest OTWARTA i calkiem miekka wiec co jest grane , test owu zrobiony dzisiaj raczej negatywny . czy stosunek mogł wpłynąc na otwarcie szyjki mimo czasu neipłodnego??????
    testy owu nie zawsze pokazuja stan rzeczywisty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ