pytanie o szyjkę macicy
-
witajcie, w dzień sylwestra badałam sobie szyjkę, dzien przed rownież i od około 3 dni była już zamknięta, śluz był kremowy itd, wiec mowie ok nie ma sznas na czas płodny ale jak to przy sylwestrze z mężem nie próżnowalismy, wiem że nie bada się śluzu po stosunku, ale powiedzcie mi jakim cudem praktycznie 12 godzin po stosunku szyjka jest OTWARTA i calkiem miekka wiec co jest grane , test owu zrobiony dzisiaj raczej negatywny . czy stosunek mogł wpłynąc na otwarcie szyjki mimo czasu neipłodnego??????
-
nick nieaktualnykatdud wrote:witajcie, w dzień sylwestra badałam sobie szyjkę, dzien przed rownież i od około 3 dni była już zamknięta, śluz był kremowy itd, wiec mowie ok nie ma sznas na czas płodny ale jak to przy sylwestrze z mężem nie próżnowalismy, wiem że nie bada się śluzu po stosunku, ale powiedzcie mi jakim cudem praktycznie 12 godzin po stosunku szyjka jest OTWARTA i calkiem miekka wiec co jest grane , test owu zrobiony dzisiaj raczej negatywny . czy stosunek mogł wpłynąc na otwarcie szyjki mimo czasu neipłodnego??????
-