X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pytanie o szyjkę macicy
Odpowiedz

pytanie o szyjkę macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, w dzień sylwestra badałam sobie szyjkę, dzien przed rownież i od około 3 dni była już zamknięta, śluz był kremowy itd, wiec mowie ok nie ma sznas na czas płodny ale jak to przy sylwestrze z mężem nie próżnowalismy, wiem że nie bada się śluzu po stosunku, ale powiedzcie mi jakim cudem praktycznie 12 godzin po stosunku szyjka jest OTWARTA i calkiem miekka wiec co jest grane , test owu zrobiony dzisiaj raczej negatywny . czy stosunek mogł wpłynąc na otwarcie szyjki mimo czasu neipłodnego??????

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka otwiera się przed okresem

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    witajcie, w dzień sylwestra badałam sobie szyjkę, dzien przed rownież i od około 3 dni była już zamknięta, śluz był kremowy itd, wiec mowie ok nie ma sznas na czas płodny ale jak to przy sylwestrze z mężem nie próżnowalismy, wiem że nie bada się śluzu po stosunku, ale powiedzcie mi jakim cudem praktycznie 12 godzin po stosunku szyjka jest OTWARTA i calkiem miekka wiec co jest grane , test owu zrobiony dzisiaj raczej negatywny . czy stosunek mogł wpłynąc na otwarcie szyjki mimo czasu neipłodnego??????
    testy owu nie zawsze pokazuja stan rzeczywisty.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ