Ranking lekarzy Warszawa
-
Cześć, tutaj proszę dziewczyny wpisujcie swoich lekarzy, swoje odczucia, cenę wizyt, monitoringów no i oczywiście skutki leczenia. Liczę na waszą pomoc. Jestem na etapie zmiany lekarza, leczyłam się do tej pory państwowo na Pl. Starynkiewicza, po pierwszej nieudanej naturalnej inseminacji chyba się poddaję, każda kobieta traktowana jest tak samo. Brak wizyty po inseminacji, czy pęcherzyk w ogóle pęka... A wiadomo jeszcze że państwowo to w godzinach pracy, moja pula urlopu jest na wyczerpaniu. Pozdrawiam wszystkie staraczkiStaramy się od września 2012...
Styczeń HSG- niedrożny prawy
28 Luty- 1 IUI - nie -
Ja mogę polecić dr Łukasza Lewczuka, wspaniały lekarz, który podchodzi z pasją do swojego zawodu, jest uprzejmy, cierpliwy, odpowiada na wszystkie pytania, ma dobry sprzęt, wnikliwie wszystko sprawdza. Zresztą można o nim wyczytać same pozytywne opinie
-
Ja mogę Ci polecić stomatologa z okolic Warszawy, a konkretnie z Pruszkowa, ale z dojazdem nie ma problemu. Z centrum Warszawy można tam dojechać można kolejką WKD w zaledwie 19 minut. Jakiś czas temu leczyłam się u nich i naprawdę polecam. Klinika nazywa się Dental-Design Jaworska. Posiadają najnowszej generacji sprzęt, pracują u nich sami najlepsi lekarze. Ogólnie bardzo wysoki poziom. Ceny też niestety nie są najmniejsze, ale jeżeli chcesz mnie raz, a porządnie wyleczone zęby, to naprawdę warto się do nich udać. No i plusem jest również fakt, że wszyscy tamtejsi lekarze i higienistki pracują w lupach stomatologicznych. Pozwala to na prace w powiększeniu, co znacznie większa skuteczność leczenia.Aga
-