Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ranking lekarzy Warszawa
Odpowiedz

Ranking lekarzy Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martaaa24 Koleżanka

Wysłany: 17 marca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, tutaj proszę dziewczyny wpisujcie swoich lekarzy, swoje odczucia, cenę wizyt, monitoringów no i oczywiście skutki leczenia. Liczę na waszą pomoc. Jestem na etapie zmiany lekarza, leczyłam się do tej pory państwowo na Pl. Starynkiewicza, po pierwszej nieudanej naturalnej inseminacji chyba się poddaję, każda kobieta traktowana jest tak samo. Brak wizyty po inseminacji, czy pęcherzyk w ogóle pęka... A wiadomo jeszcze że państwowo to w godzinach pracy, moja pula urlopu jest na wyczerpaniu. Pozdrawiam wszystkie staraczki :)

Staramy się od września 2012...
    Styczeń HSG- niedrożny prawy
    28 Luty- 1 IUI - nie
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Robert Kulik z kliniki ZDROVA - polecam ponieważ ma fajne podejście do pacjentek i pacjentów, ma dobry sprzęt i jest ogólnie bardzo dobrym lekarzem.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę polecić dr Łukasza Lewczuka, wspaniały lekarz, który podchodzi z pasją do swojego zawodu, jest uprzejmy, cierpliwy, odpowiada na wszystkie pytania, ma dobry sprzęt, wnikliwie wszystko sprawdza. Zresztą można o nim wyczytać same pozytywne opinie :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Arowana14 Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę Ci polecić stomatologa z okolic Warszawy, a konkretnie z Pruszkowa, ale z dojazdem nie ma problemu. Z centrum Warszawy można tam dojechać można kolejką WKD w zaledwie 19 minut. Jakiś czas temu leczyłam się u nich i naprawdę polecam. Klinika nazywa się Dental-Design Jaworska. Posiadają najnowszej generacji sprzęt, pracują u nich sami najlepsi lekarze. Ogólnie bardzo wysoki poziom. Ceny też niestety nie są najmniejsze, ale jeżeli chcesz mnie raz, a porządnie wyleczone zęby, to naprawdę warto się do nich udać. No i plusem jest również fakt, że wszyscy tamtejsi lekarze i higienistki pracują w lupach stomatologicznych. Pozwala to na prace w powiększeniu, co znacznie większa skuteczność leczenia.

Aga
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ