Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
M@ziii wrote:Za dużo nerwów kosztuje mnie ta praca. Po za tym chcę wyjechać do siostry do Hiszpanii, za miesiąc rodzi i chcę jej pomóc przy córeczce a nie dało by się tego pogodzić z pracą.
Ja w życiu zapierdzielam fizycznie :p Razem z mężem pracujemy w fabryce w Niemczech, mieszkamy przy samej granicy więc do pracy mamy kilka minut. No narazie ambicje musiałam schować do kieszeni bo chcieliśmy się wybudować co się udało, mam córkę i trzeba bylo zadbać o jej byt najpierw Później w kolejnosci dziecko i jak malenstwo skonczy rok, chcę zacząć studiować i zająć się czymś ambitniejszym, niestety na pewno za o wiele mniejsze pieniądze niz teraz, ale trudno. Wiedziałam że praca w fabryce to etap przejściowy w jakims celu a tu widzę same wykształcone mamuśki, super
-
nick nieaktualnyInvis wrote:Ooo Hiszpania Mieszkałam 8 lat jako dzieciak, od 10-18 rż
Ja w życiu zapierdzielam fizycznie :p Razem z mężem pracujemy w fabryce w Niemczech, mieszkamy przy samej granicy więc do pracy mamy kilka minut. No narazie ambicje musiałam schować do kieszeni bo chcieliśmy się wybudować co się udało, mam córkę i trzeba bylo zadbać o jej byt najpierw Później w kolejnosci dziecko i jak malenstwo skonczy rok, chcę zacząć studiować i zająć się czymś ambitniejszym, niestety na pewno za o wiele mniejsze pieniądze niz teraz, ale trudno. Wiedziałam że praca w fabryce to etap przejściowy w jakims celu a tu widzę same wykształcone mamuśki, super
Czekam na Twój wynik
Ja kończę psychologię w czerwcu, bronie się lipiec- sierpień, chociaż coraz częściej myślę o wrześniu. Bo dopiero za dwa tygodnie zaczynam badanie, a muszę przebadać 100 osób. -
Lilly_Ana wrote:Dziewczyny co robicie w życiu na co dzień?
Tak się zastanawiam
Gigi gratuluję pozytywnego testu ciążowego
a Tobie Kara93 gratuluję tak pięknej betyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 11:56
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ja zrezygnowałam ze studiów po 1 semestrze logistyke studiowałam nie spodobało mi się nie potrafię się określić co bym chciała robić w życiu. Najważniejsze dla mnie jest żeby stworzyć kochającą się rodzinę. Jestem trochę zacofana jeśli chodzi wygląd współczesnej rodziny, mogłabym zajmować się domem i wychowywać dzieci, jak taka matka polka
-
nick nieaktualny
-
PatSim wrote:Dziewczyny melduje @
Kochana następny cykl będzie Twój :* Zobaczysz Ja wynik bety odbieram dopiero po 15, dam znać.
Dla mnie też najważniejsze jest stworzenie prawdziwej fajnej rodzinki. W sumie już ją mam, teraz staramy się o powiększenie Nawet miesiąc temu kupilismy psa, żeby nie myśleć tak obsesyjnie o ciąży i chyba pomogło coś...
Aczkolwiek nie wyobrazam sobie nie mieć pieniędzy zarobionych przez siebie. Muszę zarabiać i tyle. Na szczęście da się to wszystko połączyć.PatSim, M@ziii lubią tę wiadomość
-
ja obecnie jestem dopiero na 1 roku i do końca jeszcze nie jestem pewna czy to był dobry wybór. Po szkole średniej skończyłam policealną terapeutę zajęciowego.
Invis też nie wyobrażam sobie nie mieć swoich pieniędzy, nie chciałabym być uzależniona finansowo od faceta:)Oboje pracujemy i rozkręcamy wspólnie swoje gospodarstwo.
My jesienią wzięliśmy sobie psa takiego jak mój chciał, na razie to młody psina ale cały czas zastanawiam się jaki będzie jak dorośnie , mamy jeszcze kota:D
-
Dla mnie też najważniejsza jest rodzinka, uwielbiam takie manualne prace w domu wiele rzeczy robię sama, ale chce dorzucać coś do wspólnej skarbonki:)
PatSim i Bibiś głowa do góry następny cykl będzie nasz. Co sie odwlecze to nie ucieczePatSim lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:a powiedz mi co sądzisz o tym zawodzie?
-
Babiś współczuję, też mam takie okropne i męczę się okrutnie. Mi pomaga jeszcze picie rumianku, próbowałaś?Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
Ale powiem wam że czuję się jakby @ zaraz miała przyjść ale podobno tak się dziewczyny czują na samym początku ciąży
Mam na dzieje, że jutro kreska jeszcze zciemnieje i wtedy dodam zdjęcie testów
Tule wszystkie z @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:20