Rocznik 96
-
Czesc Trufle
Ja jestem rocznik 96 z rocznym synkiem w domu i blizniakami w drodze
U mnie bylo tak, ze przed staraniami stosowalam antykoncepcje i po odstawieniu zaskoczylo w pierwszym cyklu
Ja mierzylam temperature. Do tego testy owulacyjne zeby zobaczyc czy wogole jest owulka po anty. -
Hej
No u mnie nie wygląda to tak kolorowo jak u koleżanki wyżej. Od poważnej decyzji kiedy powiedziałam wielkie "TAK" mojemu M. nie zabezpieczaliśmy się. Zaszłam w ciążę w wieku 17 lat. Nasze szczęście nie trwało długo. Do teraz jestem bez maleństwa ale staramy się dalej.
Kochana trzymaj się Jak to mówi moja mama jesteś młoda dupa jeszcze masz sporo czasu... No więc kochana jesteśmy młode jeszcze całe życie przed nami
Nadzieja umiera ostatnia! -
U nas to pierwszy cykl czytalam o mierzeniu temperatury i sprawdzaniu szyjki,ale jestem zielona . Testy owulacyjne robilam z czego jeden wyszedl pozytywny reszta negatywne, szyjka mialam wrazenie ze jeden dzien byla miekka i wysoko teraz jest twarda nisko i skrecila w strone kregoslupa. Cykl jeszcze trwa do ok.4 kwietnia, ale nie jestem pewna bo moj okres zawsze mnie zaskakuje . Wariuje,,Nadzieja umiera ostatnia"
-