X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 96
Odpowiedz

Rocznik 96

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Trufle Debiutantka

Wysłany: 24 marca 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Sa dziewczyny ktore sie staraja , lub dziewczyny ktorym sie udalo ,? Jak to u was bylo ? Wyliczacie dni plodne , czy moze spontan ? W ktorym cyklu sie udalo , lub ktory sie staracie ?

,,Nadzieja umiera ostatnia"
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 25 marca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Trufle :)
    Ja jestem rocznik 96 z rocznym synkiem w domu i blizniakami w drodze :)

U mnie bylo tak, ze przed staraniami stosowalam antykoncepcje i po odstawieniu zaskoczylo w pierwszym cyklu :)

Ja mierzylam temperature. Do tego testy owulacyjne zeby zobaczyc czy wogole jest owulka po anty.

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • Zagubiona... Ekspertka

Wysłany: 25 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    No u mnie nie wygląda to tak kolorowo jak u koleżanki wyżej. Od poważnej decyzji kiedy powiedziałam wielkie "TAK" mojemu M. nie zabezpieczaliśmy się. Zaszłam w ciążę w wieku 17 lat. Nasze szczęście nie trwało długo. Do teraz jestem bez maleństwa ale staramy się dalej.

Kochana trzymaj się :D Jak to mówi moja mama jesteś młoda dupa jeszcze masz sporo czasu... No więc kochana jesteśmy młode jeszcze całe życie przed nami :)

Nadzieja umiera ostatnia!
  • Trufle Debiutantka

Wysłany: 25 marca 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to pierwszy cykl czytalam o mierzeniu temperatury i sprawdzaniu szyjki,ale jestem zielona . Testy owulacyjne robilam z czego jeden wyszedl pozytywny reszta negatywne, szyjka mialam wrazenie ze jeden dzien byla miekka i wysoko teraz jest twarda nisko i skrecila w strone kregoslupa. Cykl jeszcze trwa do ok.4 kwietnia, ale nie jestem pewna bo moj okres zawsze mnie zaskakuje . Wariuje

,,Nadzieja umiera ostatnia"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ