X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rogal poduszka do karmienia
Odpowiedz

Rogal poduszka do karmienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rozeczka Przyjaciółka

Wysłany: 9 czerwca 2019, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny doradźcie - jaki rogal/poduszkę do karmienia wybrać. Nie mam doświadczenia w tej dziedzinie, sporo ich w sprzedaży, a muszę coś wybrać, bo mój kręgosłup nie wytrzyma bez niej!!! Podzielcie się doświadczeniem HELP

Osetta lubi tę wiadomość

• Osetta Koleżanka

Wysłany: 10 czerwca 2019, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwróć uwagę na to z jakiego materiału jest poducha. Taką poduchę często się pierze tak wiec dobrze jeśli będzie wykonana z dobrego tworzywa. Ważne jest to z uwagi na częstotliwość prania, która będzie miała miejsce w przypadku poduszki do karmienia. Dzięki wysokogatunkowym materiałom bez obaw będzie można wielokrotnie poddać ją praniu. Poza tym takie materiały będą bezpieczniejsze dla maluszka.
    Obecnie dobre ceny mają w PGE. https://sklep.gkpge.pl/poduszka-rogal

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 11:45

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ