X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Różne wyniki testów
Odpowiedz

Różne wyniki testów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jaśmina93 Nowa

Wysłany: 10 lutego, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    U mnie 27dc, okres ma się pojawić za dwa dni, ale w sobote wykonałam test Facelle (może mój błąd…), który od razu pokazał kreskę. Nie jest ona ciemna, ale jest widoczna gołym okiem. Dziś powtórzyłam test, lecz z apteki bobo-test, ale również o czułości 10 a na nim bielutko.
    Na betę wybiorę się jak wyzdrowieje, bo niestety jestem chora i nie chcę nikogo narażać, ale sama nie wiem co jest grane…

Jaśmina
  • Ssilvia Ekspertka

Wysłany: 11 lutego, 03:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj zrobić test z porannego moczu. niestety niektóre testy potrafią dać wynik negatywnie pozytywny. Jak masz wątpliwości to wstaw zdjęcie testu 😊

✨ 31 lat 🎀 | On 33 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & lekka niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

Torbiel pęcherzykowata 25mm na jednym jajniku już 3 cykl bez zmian.🤔

💛 7 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊 Leki & suplementy:
    • 🦋 T4 (hormony tarczycy) – 25 mcg na zmianę z 50 mcg, bo moja tarczyca lubi być zaskakiwana.
    • 📉 Dostinex (prolaktyna) – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

54c957d311ff42ecd9c6a2cf83b841c0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ