Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Różowe plamienie
Odpowiedz

Różowe plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Magda Znajoma

Wysłany: 16 czerwca 2023, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni po okresie zauważyłam że wieczorem mam różowy , rozciagliwy śluz o metalicznym zapachu. Minął kolejny dzień nic nie było i w następnym dniu znowu to samo.
    Okres zawsze mi się kończy na brązowo. Tym razem po prostu się tak nagle skończył bez tego brązowego plamienia. Mam anginę, biorę antybiotyk. Zrobiłam test ciążowy ale jest negatywny.
    Nigdy wcześniej nic takiego nie miałam i się trochę wystraszyłam. W poniedziałek mam usg bo i tak robię sobie "przegląd techniczny" dlaczego się nie udaje zajść w ciążę.
    Miała ktoras z was coś takiego albo wiecie o co może chodzić?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ