Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rozpulchniona pochwa
Odpowiedz

Rozpulchniona pochwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam bardzo głupie pytanie...
    Może mi ktoś wytłumaczyć co powoduje że pochwa (nie szyjka, a droga prowadząca do niej) jest tak rozpulchniona?
    Jestem w 15dc i możliwe że wczoraj była owulacja...
    Ale rozpulchnienie jest od samej @. Wcześniej zganiałam na moją bardzo skąpą @, potem na infekcje, teraz sama już nie wiem.
    Bo tak ciasno mam tylko od dnia @ do 2dni po ostatnim plamieniu :(
    Pomóżcie:/
    PS. Test wczoraj robiony sikany i oczywiście negatywny ;P

17.11.17-poronienie całkowite
  • mania_ Koleżanka

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA ja miałam takie uczucie w zeszłym cyklu mega rozpulchnienia 7dpo. I liczyłam, że to może objaw implantacji. Ale nic z tego;p Infekcji też nie mam. Nie wiem co to było.

Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
    Prolaktyna 35 ng/ml
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to infekcja rozpulchnia;)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Tylko że ja już uporałam się z infekcją a tu dalej takie cyrki :/
    Poważnie mam już dość swojego organu płciowego :P

17.11.17-poronienie całkowite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ