Satarczki 84-88
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny, treść pojawiająca się co prawda w kilku tematach, ale jakoś nie widzę roczników poniżej 90.
Czy są tu staraczki wokół magicznej 30stki???
Napiszcie coś o sobie!
Ja jestem mamą 14sto miesięcznego szkraba i zastanawiamy się z partnerem nad powiększeniem naszej rodzinki -
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Cześć, jestem Aneta i staram się od 2 lat. O pierwszego dzidziusia. W wolnych chwilach zajmuję się poszukiwaniem objawów owulacji, lubię też lody włoskie i biegać lubię
Też jestem 86 czerwiec za 3 tyg mam ur i jeśli do tego czasu nie przyjdzie @ to bd testowała. Termin @ to 03.06.Raczej nie zdam testu, ale nadzieja umiera ostatnia
No, także ten, można?
Trzymam kciuki my juz 13 lat walczymy o dziecko Wiec rozumiem jak sie czujesz oby urodziny byly zieloneAnet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Koni, nic z tego... wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że @ przyjdzie 03.06. 02.06 mam imprezę firmową u kontrahenta w Gdyni, w nocy dobije do mnie mąż, a w sobotę znajomi, a wolałabym być wtedy sama, ale cóż... Może Ty?
Nigdy nie mow nigdy kochanaAnet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, rocznik 88, starania o pierwsze
15 cs, na ovu niby owulacja 19.05, a wczoraj u gin pęcherzyk 15mm, temperatura od 4 dni wysoka. Także jeden wielki misz masz.
Choróbsko jak w opisie22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Od 2015
Koledze z pracy wczoraj urodził się syn... strzelę sobie w łeb
A kto następny? Anet na ciebie kolej, ile chcesz jeszcze czekać? No kiedy?
Jak przyjdą szwedy k***a mać.
My juz 13 lat sie staramy wszyscy Wiedzma o nas hcg problemach Wiec Nikt nie pyta