X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Seksuolog w Warszawie
Odpowiedz

Seksuolog w Warszawie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Aleńka Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słuchajcie, mam taki problem. Poszukuję jakiegoś sprawdzonego specjalisty - seksuologa, w stolicy. Musi to być ktoś naprawdę dobry, byłam już u jednego, niestety nie pomógł :(. Chodzi o zaburzenia potencji u mojego męża. Słyszałyście może o dr Dulko z kliniki psychologiczno-psychiatrycznej PsychoMedic na Filtrowej? Bo ponoć jest guru w dziedzinie seksuologii, nie wiem tylko, jak tam z wizytami u niego, czy czas oczekiwania jest długi i czy faktycznie to specjalista godny polecenia? Orientujecie się może w tym temacie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ