X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Seksuolog w Warszawie
Odpowiedz

Seksuolog w Warszawie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleńka Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słuchajcie, mam taki problem. Poszukuję jakiegoś sprawdzonego specjalisty - seksuologa, w stolicy. Musi to być ktoś naprawdę dobry, byłam już u jednego, niestety nie pomógł :(. Chodzi o zaburzenia potencji u mojego męża. Słyszałyście może o dr Dulko z kliniki psychologiczno-psychiatrycznej PsychoMedic na Filtrowej? Bo ponoć jest guru w dziedzinie seksuologii, nie wiem tylko, jak tam z wizytami u niego, czy czas oczekiwania jest długi i czy faktycznie to specjalista godny polecenia? Orientujecie się może w tym temacie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ