Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:Santoocha a masz znieczulenie wziewne?
Nie,jeszcze mnie nie stać
Choć nawet jak się już dorobię, to nie wiem, czy będę chciała wziewkę. Poza tym nie sądzę aby łukowskich właścicieli zwierząt było stać na zabiegi robione na wziewce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:01
-
w takim razie zapiszę się po spodziewanej miesiączce...
bo nie obejdzie się bez francy
a że tak się zapytam...usg praktykuje przez brzuszne czy przez pochwowe...bo mi fąk od kąd zaczął robić przezpochwowe (jak chciał dokładnie sprawdzić czy serduszko Gabrysia bije czy nie bije) to cały czas to praktykuję...a bardzo tego nie lubię. -
Pisellini wrote:a ja na odwrót Dziewczyny..jestem wściekła na swojego gina...że za późno zlecił mi to badanie progesteronu...Bu! Bu!
Wczorajszy wynik 12,3 ng/ml także nic prawie nie podskoczyła, a ponadto doczytałam się, że aby zajść w ciążę poziom progesteronu powinien być min16 ng/ml...
ja też widziałam swojego Gabrysia...to cudowne uczucie...taki mały cud...we mnie...nie do opisania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:16
Pisellini, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Lucy wrote:ograniczam wysiłek fizyczny (taaaa a to dobre ) i jak zajde w ciąże to natychmiast przychodze do niej i ona decyduje co dalej.
Grunt, że Ci seksu nie zabroniła
Jestem pewna, że jak już zajdziesz w ciążę, to coś wymyśli, od biedy przeleżysz całą, chyba warto?