Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋♂️.
-
WIADOMOŚĆ
-
Poziomka, wszystkiego najpiękniejszego na wiele wiele kolejnych lat ❤️❤️❤️
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Powiem Wam co mój mąż wymyślił dziś ... Otóż uznał: cytuje : " o teraz to będziemy sie kochać na luzaka, uda się to się uda. Ja nie będę się spinał bo jakieś kreski pokazują że są największe szanse! I tak się nie udaje ! Kiedy będziemy mieli ochotę do ❤️ a nie jak Ci kreski ciemne wyjdą " i mówi że myśli do Niemiec wyjechać na jakiś czas .... No padłam.... Głowa mi pęka z nerwów .... Wymiotować mi się już chce... Gdyby nie 🐵 to bym obstawiała ⏸️ normalnie mnie dobił ten człowiek. Mówi że nie spał w nocy i takie przemyślenia zrobił
ChocoMonster lubi tę wiadomość
-
U mnie znowu dolek i to taki giga. Boli mnie brzuch, cos zaczyna leciec, wiec prawdopodobnie cykl 22 dni, znowu bezowulacyjny. Juz sily nie mam 😞 Nakupowalam testow, zel, kubeczek, mase suplementow a nawet owulacji nie ma i zadnych szans. Wczoraj sie poplakalam do meza wieczorem bo peklam, emocje wziely gore. Nawet lekarza nigdzie nie mam zebym mogla sie dostac w ciagu miesiaca ...
Podpowiedzcie co mam zbadac sama ? Czy lh, fsh, prolaktyne, progesteron mam robic ? To koniecznie w 3dc czy moze byc 4, 5 ??? -
Gravity wrote:Dziewczyny ja się wczoraj nie odzywałam jeśli chodzi o moje testowanie, bo od dwóch dni coś na tam majaczylo na facelakach i trochę mnie to podłamało, bo jak na 12,13dpo to bardzo jasne wychodziły i myślałam, że coś zaskoczyło ale nie wyszło i zaczęły jaśnieć.
.. Ale dziś jednak ciemnieje, już nie muszę podkrecac kontrastu, żeby na zdjęciu było widać kreseczkę.
Mam nadzieję, że albo owulacja mi się przesunęła, albo zagnieżdżanie było późno..takie testy wychodziły mi na tym etapie przy pozamacicznej 😒
Przepraszam, że nie będę się odnosić, ale jestem na wakacjach i 80% czasu nie mam internetu 😅👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Mysza123 wrote:U mnie znowu dolek i to taki giga. Boli mnie brzuch, cos zaczyna leciec, wiec prawdopodobnie cykl 22 dni, znowu bezowulacyjny. Juz sily nie mam 😞 Nakupowalam testow, zel, kubeczek, mase suplementow a nawet owulacji nie ma i zadnych szans. Wczoraj sie poplakalam do meza wieczorem bo peklam, emocje wziely gore. Nawet lekarza nigdzie nie mam zebym mogla sie dostac w ciagu miesiaca ...
Podpowiedzcie co mam zbadac sama ? Czy lh, fsh, prolaktyne, progesteron mam robic ? To koniecznie w 3dc czy moze byc 4, 5 ??? -
Dobra jestem już po USG i znowu wiem tyle co nic haha 🙈🙈🤣tuż przed USG postanowiłam iść siku co by pęcherz był pusty okazało się że to źle że miałam mieć pełniejszy🙈zrobiłam USG prawy jajnik prawidłowych krztaltow endometrium 10mm , jestem już po owulacji żadnych zmian niepokojących niewidac, aleeeee że miałam pusty pęcherz nieumial zmierzyć lewego jajnika tak napierał mi tym USG że myślałam że mu siekne🙈niestety USG mam do poprawy w poniedziałek kolejne 🤣ale to dobrze się składa bo odrazu machnę sobie proga bedzie 6dpo(według apki) niezbyt wcześnie???
-
Kamsi wrote:Wszystkim z pozytywnymi betami i dwoma kreseczkami ogromnie gratuluje🥰 mało mnie tutaj bo moja prawie dwulatka ostry bunt przechodzi i testuje cierpliwość matki 😅
-
inome wrote:Poziomka, dziś rocznica ślubu, wszystkiego najlepszego naj naj, niech dzidziulek Wam zdrowo rośnie *: dużo miłości na kolejne lata. Moja córcia dziś 3 latka kończy (:
Granity, piękne kreseczki, oby ciemniały *:inome lubi tę wiadomość
-
Pfry wrote:Dziewczyny mam w końcu progesteron: 22,60 ng/ml ☺️🤭
Czyli chyba w normie, bo KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 — 44,3 II trymestr ciąży 25,4 — 83,3 III trymestr ciąży 58,7 — 214,0
Jutro powtarzam betę i robię inne badania, w piątek wizyta u gina.
Jeśli chodzi o libido, to u mnie bywa różnie, w tym obecnym cyklu (szczęśliwym? 🤞) miałam bardzo niskie libido, a ❤️ w czasie owulacji było wręcz nieprzyjemne - czułam chyba wielkie pęcherzyki, nie wiem 🤷 ale każdy ruch był nieprzyjemny, miałam wręcz ochotę nic nie robić. To był pierwszy cykl starań z Conceive, swojego śluzu rozciągliwego prawie nie widziałam. Mąż od ok. 8 tyg. nie pije w ogóle alkoholu, a po ❤️ normalnie zaraz szłam siku i się myć.
Czy dobrze kojarzę, że Monk@ też zaszła w cyklu z żelem Conceive? Zastanawiam się czy faktycznie u mnie ten żel pomógł, ale chyba raczej to był zbiór dobrych momentów 🤷
Na rozkręcenie libido polecam zabawki erotyczne 😊 nawet jak nie mamy ochoty to możemy dzięki nim nabrać tej ochoty.Kofii, Pfry lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Milena92 wrote:Mam to z 1,5 roczniakiem 🤯🤯🤯🤯🤯🤯 chce matkę wykończyć ..... Byle do 20 wytrzymać, wróci tatuś niech przejmie warte !!!!!!
Milena92 lubi tę wiadomość
-
Lolka997 wrote:Ja zamówiłam na Dr Maxie
Laski, którym się udało- podzielcie się przepisem na poprawne stosowanie 😂🤪Milena92, Kil, Pfry lubią tę wiadomość
👫 31lat
Babova wrote:Właśnie co do żelu conceive, mam pytanie. Ja nie mam w ogóle problemu ze śluzem, mam go bardzo duzo, jest raczej dobrej jakości, bo zawsze rozpoznaje mocno wodnisty i później rozciągliwy. Czy w takim wypadku jest sens się w to bawić? Czy strata kasy? Bo nie wiem, czy to mi pomoże w jakiś sposób przy i tak dużej ilości śluzu?
Poziomka9204, verliebtindich lubią tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Pfry wrote:Ciężko mi stwierdzić hmm na pewno jest baaaardzo przyjemny w użytkowaniu. Cena dość zaporowa, ale doznania przyjemniejsze. Wcześniej używaliśmy w razie potrzeby Feminum, ale ten Conceive lepszy. Może faktycznie pomógł plemnikom? 🤔
U mnie też właśnie problemy z nawilżeniem, więc wzięłam ten żel już nawet nie tyle, żeby zdziałał jakieś cuda, ale żeby chociaż nie przeszkadzał. (Podobno większość drogeryjnych lubrykantow może utrudniać drogę plemnikom)
I właśnie potwierdzam, że używanie go jest bardzo przyjemne.
Ja akurat używałam go teraz trzeci cykl.Poziomka9204, verliebtindich lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za wszystkie życzenia, niech się spełniają! ❤️❤️❤️
Nam w tym roku oprócz 3lat po ślubie, stuknęło 13lat razem 🥰 nigdy nie miałam ochoty go wymienić na inny model.
Inome dużo zdrówka dla córci, sto lat 🎂😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2022, 11:02
wellwellwell, verliebtindich, Madziq6, ChocoMonster, Zazu92, Pfry, inome, Kluska95 lubią tę wiadomość
👫 31lat
Stresuję się Laski tymi pijawkami dzisiaj 😂😂😂🙊
Jak pooglądałam zdjęcia na necie jak się wygląda po sesji i co może wychodzić z człowieka to lekko zdygałam 😂🤦🏽♀️Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Madziq6 wrote:Wiem co czujecie moja najmłodsza ma 1,5roku i tak skubana daje popalić że bez skrupułów pojechała do babci 🙈🤣ona ma taki charakter że od urodzenia daje rodzicom popalić 🙈🙈🙈