Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwia23 wrote:Mówiłaś kochana! ❤
Oliwia23 lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Oliwia23 wrote:Dziewczyny !
Beta 20,38 ❤
Moje gratulacje👍🏻 W ktorym dpo robilas bete?Starania o pierwsza dzidzie
5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
7.12.2020 ⏸️
16dpo beta 1105
18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
30.12.2020 👣💓
01.02.2021 💓 5.44cm🥰
👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc)
👩🏼34 lata
🧔🏼37 lat
🏠🇨🇦
-
Dziewczyny mozecie poradzić. Plamienie już dzień 3 . Nie jest super mocne ale jest. Dziś troszkę ciemniejsze. Jechać na sor czy czekać na wizytę u gina która będzie albo w tym tyg albo następnym.
Martwię się trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 16:22
-
kambel wrote:Dziewczyny mozecie poradzić. Plamienie już dzień 3 . Nie jest super mocne ale jest. Dziś troszkę ciemniejsze. Jechać na sor czy czekać na wizytę u gina która będzie albo w tym tyg albo następnym.
Martwię się trochę
Który u Ciebie tydzień? Masz możliwość zadzwonić do ginekologa? Nie wiem co Ci poradzić, ja z takim leciutkim plamieniem, które trwało 2 dni byłam 3 dnia u ginekolog i wtedy było już czysto, bo to były resztki po implantacji, ale każdy przypadek jest inny. Badałaś progesteron? Ja wtedy znalazłam na znanym lekarzu ginekologa, który miał wolny termin najbliższy, bo moja gin nie odbierała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 16:28
2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Tydzień 3/4
No właśnie problem z tym że u ginekologa byłam raz i oni przyjmują 2 razy w tyg. Żadnych badań nie zalecił . Miałam torbiel j miałam się zgłosić po następnej @ . A tu test pozytywny .
Pierwsza ciąża zakończona poronieniem
W drugiej też płaciłam i okazało się że krwiak. Na szczęście się wchłonąl. I teraz znów dlatego mnie to martwiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 16:39
-
nick nieaktualny
-
kambel wrote:Tydzień 3/4
No właśnie problem z tym że u ginekologa byłam raz i oni przyjmują 2 razy w tyg. Żadnych badań nie zalecił . Miałam torbiel j miałam się zgłosić po następnej @ . A tu test pozytywny .
W drugiej też płaciłam i okazało się że krwiak. Na szczęście się wchłonąl. I teraz znów dlatego mnie to martwi
Ja na twoim miejscu pojechała bym na sor. Wolalabym dmuchac na zimne niz potem pluc sobie w brodę.Staranie od 2017
03.2020- cb
Ona:28lat
endomkit ✅ (jest ok)
Amh 3.2 ✅
HSG- jeden jajowód niedroznny ale ponoć odetkany ✅
Mthfr_1298A>C układ heterozygotyczny
PAI+1 4G układ heterozygotyczny
On:33lat
Morfologia 3%
Koncentracja: 277.58 mln/ml
Całkowita liczba w ejakulacie: 721.72 mln/ml
Start klinika: lipiec 2024
sierpień IUI ❌
Wrzesień: rozpoczynamy iVF
Październik: punkcja - pobrano 12, dojrzałych 11, zapłodniono 6 (zgodnie z dofinansowaniem),
2 zarodki (5.1.1 oraz 5.2.1)
25 Listopad: transfer+embryoglue - beta 0
23 Grudzień: transfer+embryoglue - beta 0
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
kambel wrote:Tydzień 3/4
W drugiej też płaciłam i okazało się że krwiak. Na szczęście się wchłonąl. I teraz znów dlatego mnie to martwi
To może jedź, dla świętego spokoju,bo stres też nie jest dobry. Trzymam kciuki żeby to tylko poimplantacyjne było :*2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Ewelina. wrote:Oliwia gratki 💚💚💚 wow!!! Dajesz nadzieję. -hihi
Jak myślicie czy można już betę robić jutro?
@ma termin na piątek. Czy to za wcześnie?
Poczekaj może do środy Ja wiem, że korci, mnie też korci, a ja mam termin na ndz/pn dopiero ja mówiąca komuś o czekaniu i cierpliwości, a sama dziś rano chciałam testować hahaha.Ewelina. lubi tę wiadomość
2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Pojeździłam dziś trochę na rowerze i w trakcie jazdy coś mnie w podbrzuszu zakłuło, a po powrocie podbrzusze czułam. Już sobie wkręcam, bo w udanym cyklu z córką też mnie tak kłuło, ale z drugiej strony to podbrzusze jak na okres, ale tak delikatnie. Eh.... jeszcze tyleee do testowania dobrze, że jutro poniedziałek, mąż do pracy i nie będę miała czasu tyle o tym myśleć haha2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Oliwia gratuluję! A wiesz może jak obecnie twoja szyjka? Wysoko czy nisko?
Oliwia23 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Dziękuję za odp. A może inne zafasolkowane podzielą się informacja, czy ich szyjka po pozytywnym teście ciążowym jest wysoko czy nisko?
Ogarniam dopiero ten temat 😅
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.