Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Majaaa wrote:Dziękuję za odp. A może inne zafasolkowane podzielą się informacja, czy ich szyjka po pozytywnym teście ciążowym jest wysoko czy nisko?
Ogarniam dopiero ten temat 😅
U mnie od 8/9 dpo szyjka wysoko jak na owulację i twarda jak skała jak wkladalam termometr do środka to wręcz się odbił od szczytu 😂
Teraz nie badam, ale jak czasem zmierze temperaturę to czuję że jest średnio albo wysoko i jest twarda. O tej porze przed @ miałam średnio albo nisko i była miękka.Majaaa lubi tę wiadomość
Syn 2018
-
kambel wrote:Tydzień 3/4
No właśnie problem z tym że u ginekologa byłam raz i oni przyjmują 2 razy w tyg. Żadnych badań nie zalecił . Miałam torbiel j miałam się zgłosić po następnej @ . A tu test pozytywny .
Pierwsza ciąża zakończona poronieniem
W drugiej też płaciłam i okazało się że krwiak. Na szczęście się wchłonąl. I teraz znów dlatego mnie to martwiKatja___ lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wpiszcie mnie proszę na 17 sierpnia. Nie nastawiam się na nic ale może jednak... cycki mnie bolą jak szalone, podbrzusze coś tam pobolewa więc hmmm 🤔 chociaż znając życie @ przyjdzie wcześniej. Pozdrawiam Was ciepło i za każdą z osobna trzymam kciukasy, A tym co już zobaczyły dwie kreseczki przesyłam ogromne gratki !!
-
Kurczaki, nie wiem czemu, ale przez przeglądarkę mam inny nick, w apce inny (Ewelina.) Pozostaje w takim razie przy tym.
Przynajmniej suwaczek ogarnęłam 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 21:47
-
Znacie powód dla którego faza lutealna może się wydłużyć?
Głupieje już całkiem. Szyjka mi się wygięła do tyłu, bóle podrzusza przeszły całkiem i już totalnie nic nie przewiduje okresu. Nigdy nie lubiłam sierpnia, ale ten miesiąc to jakaś parodia...
Gratuluję wszystkim ⏸️
Oliwia przypomnij mi wyszedł Ci pozytywny test przy becie 3 czy od razu poszłaś na betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2020, 22:10
-
guerretenshi wrote:Znacie powód dla którego faza lutealna może się wydłużyć?
Głupieje już całkiem. Szyjka mi się wygięła do tyłu, bóle podrzusza przeszły całkiem i już totalnie nic nie przewiduje okresu. Nigdy nie lubiłam sierpnia, ale ten miesiąc to jakaś parodia...
Gratuluję wszystkim ⏸️
Oliwia przypomnij mi wyszedł Ci pozytywny test przy becie 3 czy od razu poszłaś na betę?
A jesteś pewna, że nie przesunęła Ci się owu? Robiłaś test? -
Angie25 wrote:A jesteś pewna, że nie przesunęła Ci się owu? Robiłaś test?
Szczerze już sama nie wiem. Na słowo test już mi się robi nie dobrze 🤣🤣 ale pewnie póki @ nie przyjdzie to będę się nakręcac.
Dodam że moja faza lutealna zawsze trwała 12-14 dni od kiedy byłam w stanie okreslic +/- owulacje. -
guerretenshi wrote:Szczerze już pierdzielca dostaje. Szczyt śluzu płodnego miałam 9dpo, gdzie po nim pojawiła się susza totalna, następnie kremowy śluz, czasem susza, czasem trochę wodniej no i szyjka już była totalnie nie płodna i zamknięta na 4 spusty. Jestem po razy drzwi 17 dni od mojej domniemanej owulacji (patrzę tak plus minus 2 dni).
Szczerze już sama nie wiem. Na słowo test już mi się robi nie dobrze 🤣🤣 ale pewnie póki @ nie przyjdzie to będę się nakręcac.
Dodam że moja faza lutealna zawsze trwała 12-14 dni od kiedy byłam w stanie okreslic +/- owulacje.
A czemu nie mierzysz temperatury?Starania o pierwsza dzidzie
5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
7.12.2020 ⏸️
16dpo beta 1105
18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
30.12.2020 👣💓
01.02.2021 💓 5.44cm🥰
👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc)
👩🏼34 lata
🧔🏼37 lat
🏠🇨🇦
-
guerretenshi wrote:Znacie powód dla którego faza lutealna może się wydłużyć?
Gratuluję wszystkim ⏸️
Oliwia przypomnij mi wyszedł Ci pozytywny test przy becie 3 czy od razu poszłaś na betę?
Kochana ja w 10 dpo zrobiłam wieczorem test oczywiście biel i po jakimś czasie cień i zaraz kreska Ale to z 30 min trwało wszystko. 11dpo rano ten sam test biel po 5 -15-30min biel ! Tego samego dnia beta 3,44 . W 12dpo zrobiłam test biel po ponad 30 min cień a jak wróciłam za godzinę kreska slaba. I wczoraj 14dpo beta 20
U mnie oprócz tego, że nie bolał mnie brzuch przed terminem @ a zawsze bolał 4 dni przed teraz jedynie w dzień miesiączki to żadnych objawów nie miałam.
Może jeszcze nic straconego skoro wiesz dokładnie kiedy była owulacja. Jakbym poszła 9 dpo beta też by była 0.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2020, 07:31
guerretenshi lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
szczesciara30 wrote:Proszę o wpisanie mi @. Dziś z rana przyszła nowy cykl nowa szansa. Dobrego dnia
W takim razie moja droga chcesz czy nie chcesz na wrzesień dostajesz wirusy !!!🦠🦠🦠🦠🦠🦠szczesciara30 lubi tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
guerretenshi wrote:Szczerze już pierdzielca dostaje. Szczyt śluzu płodnego miałam 9dpo, gdzie po nim pojawiła się susza totalna, następnie kremowy śluz, czasem susza, czasem trochę wodniej no i szyjka już była totalnie nie płodna i zamknięta na 4 spusty. Jestem po razy drzwi 17 dni od mojej domniemanej owulacji (patrzę tak plus minus 2 dni).
Dodam że moja faza lutealna zawsze trwała 12-14 dni od kiedy byłam w stanie okreslic +/- owulacje.
Wydaje mi sie w takim razie, że organizm na początku przygotowywał się do owu ale bez mierzenia temp to nie ma pewności... faza lutealną praktycznie zawsze jest taka sama więc albo u Ciebie zaskoczyło i się udało, albo owu Ci się przesunęło. Kiedy masz dostać @? -
Dzisiaj w nocy obudziłam się z bólu cycków... do @ mi zostało 7 dni. Nie mierze temp w tym miesiącu, nic nie obserwuje i głupieje. 17 sierpnai To data umowna bo nawet nie wiem kiedy miałam owu i czy coś w ten dzień majstrowaliśmy. Ehhh.... jakby mnie cycki nie bolały to nawet bym nie pomyślała, że może coś być na rzeczy A teraz to sama nie wiem. Tak Wam się chciałam wyżalić 😎
-
Angie25 wrote:Dzisiaj w nocy obudziłam się z bólu cycków... do @ mi zostało 7 dni. Nie mierze temp w tym miesiącu, nic nie obserwuje i głupieje. 17 sierpnai To data umowna bo nawet nie wiem kiedy miałam owu i czy coś w ten dzień majstrowaliśmy. Ehhh.... jakby mnie cycki nie bolały to nawet bym nie pomyślała, że może coś być na rzeczy A teraz to sama nie wiem. Tak Wam się chciałam wyżalić 😎
Mnie cycki zaczęły boleć od razu po owulacji. Od razu... A zawsze 5 dni przed okresem. To mnie zdziwiło, ale czytałam że każdy cykl jest inny więc nie brałam tego do siebie👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
@-1-0👩 schodzę pokonana z tej sceny 🤷♀️🤷♀️ ten cykl odpuszczam, od października żyje albo staraniami,albo ciąża albo poronieniem,więc czas chyba zrobić wietrzenie w mojej głowie I cieszyć się urlopem,który będzie za 2 tyg. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny,bo jak nie wy to kto💪💪
Angie25 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela093 wrote:@-1-0👩 schodzę pokonana z tej sceny 🤷♀️🤷♀️ ten cykl odpuszczam, od października żyje albo staraniami,albo ciąża albo poronieniem,więc czas chyba zrobić wietrzenie w mojej głowie I cieszyć się urlopem,który będzie za 2 tyg. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny,bo jak nie wy to kto💪💪👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Hej dziewczyny. Pojechałam wczoraj na sor i zostałam przyjęta na oddział . Na USG nic nie widać. Rano zrobili test i pobrali krew. Na obchodzi lekarz stwierdził wątpliwa ciążę także zobaczymy. Mam nadzieję jednak że to wczesna ciąża i dlatego tak się dzieje.