X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skąpy okres
Odpowiedz

Skąpy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 15 marca 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz pierwszy wystąpił u mnie skapy okres , wydaje się jakby był ze śluzem, pierwszy dzień było sporo skrzepów. NIe przejmować sie tym czy to po prostu takie odstępstwo ?

Ann90
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno - a napisz więcej info - który to dzień cyklu, czy to w terminie spodziewanej @? czy wcześniej.
    Jeśli w terminie @ to zrób test!

Sx0K.png
    ypbg.png
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu spodziewanej miesiaczki 28dc, przez 1,5 dnia byl nawet obfity następnie robiło się go coraz mniej. Test zrobiłam 3 dnia po wstąpieniu, z rana wynik negatywny.

Ann90
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to albo idź na testy z krwi, albo powtórz test za kilka dni - ale moim zdaniem mógłby to być po prostu taki skąpy okres, bo test już by zapewne pokazał pozytywny wynik gdyby coś było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:09

Evaa lubi tę wiadomość

Sx0K.png
    ypbg.png
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 19 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykonałam dziś test 6 dni po wystąpieniu okresu...test negatywny

Ann90
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ