X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skąpy okres
Odpowiedz

Skąpy okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 15 marca 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz pierwszy wystąpił u mnie skapy okres , wydaje się jakby był ze śluzem, pierwszy dzień było sporo skrzepów. NIe przejmować sie tym czy to po prostu takie odstępstwo ?

Ann90
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyno - a napisz więcej info - który to dzień cyklu, czy to w terminie spodziewanej @? czy wcześniej.
    Jeśli w terminie @ to zrób test!

Sx0K.png
    ypbg.png
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dniu spodziewanej miesiaczki 28dc, przez 1,5 dnia byl nawet obfity następnie robiło się go coraz mniej. Test zrobiłam 3 dnia po wstąpieniu, z rana wynik negatywny.

Ann90
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to albo idź na testy z krwi, albo powtórz test za kilka dni - ale moim zdaniem mógłby to być po prostu taki skąpy okres, bo test już by zapewne pokazał pozytywny wynik gdyby coś było.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 10:09

Evaa lubi tę wiadomość

Sx0K.png
    ypbg.png
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 19 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykonałam dziś test 6 dni po wystąpieniu okresu...test negatywny

Ann90
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ