SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne skręcone jajowody
Odpowiedz

skręcone jajowody

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • migotka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tydzien temu mialam laparoskopie, diagnoza wszystko ok poza jajowodami, sa skrecone. niestety z lekarzem prowadzacym widziec sie bede dopiero pod koniec marca. przy wipisie nic szczegolnego sie nie dowiedzialam. pytanie moje brzmi czy ktos spotkal sie z taka diagnoza i wie czy sa szanse na naturalne zajscie w ciaze?

• marinareczka Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeden jajowod jest niedrozny. A drugi, drozny, jest poskrecany i z zalecenia lekarza staramy sie naturalnie (ew ze stymulacja owulacji, poniewaz z tym miewalam klopoty). Wiec szanse sa, tylko 'droga' troche dluzsza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 16:54

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migotka wrote:
    tydzien temu mialam laparoskopie, diagnoza wszystko ok poza jajowodami, sa skrecone. niestety z lekarzem prowadzacym widziec sie bede dopiero pod koniec marca. przy wipisie nic szczegolnego sie nie dowiedzialam. pytanie moje brzmi czy ktos spotkal sie z taka diagnoza i wie czy sa szanse na naturalne zajscie w ciaze?
    Ja tez taka diagnoze plus endometrioza uslyszalam pare dni temu u lekarza na wizycie po laparoskopii, niestety powiedzial takze ze z tak poskrecanymi jajowodami szanse na naturalne ciaze sa nikle. W poniedziale pierwsza wizyta w klinice leczenia nieplodnosci celem zakwalifikowania sie d6rzadowego dofinansowania IVF. Nie chce Cie straszyc, ale udaj sie do dobrego ginekologa specjalizujacego sie w leczeniu nieplodnosci, zeby jakis lekarz, ktory nie ma o tym bldego pojecia, nie marnowal Twoich pieniedzy i czasu, starajac sie wmowic Ci, ze uda sie inseminacja.

• Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania:

- Leczniczy napój z ziół na niedrozne jajowody i zrosty
    Oto ich skład:
    * kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
    * ziele skrzypu - 20 g,
    * liść pokrzywy - 10 g,
    * korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.

Mam ich małe opakowanie, około 50-55 g, Cena 20 zł

Mozliwośc wysyłki od 20.lipca do 8.sierpnia. 2014 r

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ