X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skurcze macicy w dniach cyklu
Odpowiedz

Skurcze macicy w dniach cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2019, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, Jestem tu nowa. To mój pierwszy cykl gdzie staramy się z pomocą lekarza. Była stymulacja hormonami, zastrzyk na pękniecie i dwa dni później progesteron w tabletkach. Dzisiaj jest 22 dzień cyklu. Tydzień po współżyciu a ja miałam bardzo silne skurcze ( powoli nachodził, był punkt gdzie bardzo bolało i powoli odchodził) Strasznie sie przestraszyłam, Teraz też mnie boli w dole brzucha ale jednostajnie i z mniejsza siłą ( nie jest to ból jajników) co to może być i o czym świadczyć? przyznam,że się przestraszyłam. Dziękuje za odpowiedzi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ