X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Skurcze macicy w dniach cyklu
Odpowiedz

Skurcze macicy w dniach cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2019, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, Jestem tu nowa. To mój pierwszy cykl gdzie staramy się z pomocą lekarza. Była stymulacja hormonami, zastrzyk na pękniecie i dwa dni później progesteron w tabletkach. Dzisiaj jest 22 dzień cyklu. Tydzień po współżyciu a ja miałam bardzo silne skurcze ( powoli nachodził, był punkt gdzie bardzo bolało i powoli odchodził) Strasznie sie przestraszyłam, Teraz też mnie boli w dole brzucha ale jednostajnie i z mniejsza siłą ( nie jest to ból jajników) co to może być i o czym świadczyć? przyznam,że się przestraszyłam. Dziękuje za odpowiedzi.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ