Śląskie czy ktoś jest?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dziewczynki może kiedyś uda nam się spotkać gdzieś na kawie. Ja do Zor mam ok 15km
Lena87 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybeńka ja zawsze mogę Cię zabrać ze sobą jakby było gdzieś koło katowic służe pomoca na przyszłość jestem zmotoryzowana ahaha raczej mój mąż no ale chętnie pomogę każdej a że blisko mnie mieszka Rybeńka to zawiniemy sie obie jak ustalimy spotkanie z forum :)0000000
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:rybeńka ja zawsze mogę Cię zabrać ze sobą jakby było gdzieś koło katowic służe pomoca na przyszłość jestem zmotoryzowana ahaha raczej mój mąż no ale chętnie pomogę każdej a że blisko mnie mieszka Rybeńka to zawiniemy sie obie jak ustalimy spotkanie z forum :)0000000
Dziękuję Kasiu :* ja też zmotoryzowana jestem nawet nie muszę się mężulka prosić bo mam swojego pyrtka ;p Ale fajnie byłoby kiedyś się gdzieś umówić na kawkę w jakiejś kawiarenceOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Chyba już zapomnieli o tym temacie heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny