X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie otóż wczoraj rano kochałam się z mężem , dziś około godziny 12 w południe badałam sobie szyjkę wysokość , otwarcie itd. oraz śluz, z tym , że było go sporo i był on rozciągliwy...Czy to możliwe że są to ,,resztki,, mojego faceta czy po prostu zaznaczyć jako mój ,,rozciągliwy,, ? Czy od wczoraj mogło coś tam jeszcze zostać? Wiem może to głupie pytanie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 15:21

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogło zostać. Ale po dobie to nie wiem, czy mogłoby być jeszcze bardzo rozciągliwe. Jeśli masz wątpliwości, to nalej sobie trochę wody do miseczki i wrzuć tam kawałek tego "śluzu". Sperma się rozwodni i rozpuści, porządny płodny śluz nie będzie chciał się rozpuścić w wodzie.

Swoją drogą... Resztki faceta w środku brzmią trochę makabrycznie :D

Blondik lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:
    Mogło zostać. Ale po dobie to nie wiem, czy mogłoby być jeszcze bardzo rozciągliwe. Jeśli masz wątpliwości, to nalej sobie trochę wody do miseczki i wrzuć tam kawałek tego "śluzu". Sperma się rozwodni i rozpuści, porządny płodny śluz nie będzie chciał się rozpuścić w wodzie.

Swoją drogą... Resztki faceta w środku brzmią trochę makabrycznie :D
    Wiem, zle sie wyraziłam przepraszam :) Być może jest to preejakulat, tak mi się wydaje.

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ