X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie otóż wczoraj rano kochałam się z mężem , dziś około godziny 12 w południe badałam sobie szyjkę wysokość , otwarcie itd. oraz śluz, z tym , że było go sporo i był on rozciągliwy...Czy to możliwe że są to ,,resztki,, mojego faceta czy po prostu zaznaczyć jako mój ,,rozciągliwy,, ? Czy od wczoraj mogło coś tam jeszcze zostać? Wiem może to głupie pytanie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 15:21

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogło zostać. Ale po dobie to nie wiem, czy mogłoby być jeszcze bardzo rozciągliwe. Jeśli masz wątpliwości, to nalej sobie trochę wody do miseczki i wrzuć tam kawałek tego "śluzu". Sperma się rozwodni i rozpuści, porządny płodny śluz nie będzie chciał się rozpuścić w wodzie.

Swoją drogą... Resztki faceta w środku brzmią trochę makabrycznie :D

Blondik lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:
    Mogło zostać. Ale po dobie to nie wiem, czy mogłoby być jeszcze bardzo rozciągliwe. Jeśli masz wątpliwości, to nalej sobie trochę wody do miseczki i wrzuć tam kawałek tego "śluzu". Sperma się rozwodni i rozpuści, porządny płodny śluz nie będzie chciał się rozpuścić w wodzie.

Swoją drogą... Resztki faceta w środku brzmią trochę makabrycznie :D
    Wiem, zle sie wyraziłam przepraszam :) Być może jest to preejakulat, tak mi się wydaje.

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ