śłuz
-
Witam, wczoraj zauważyłam przezroczysty gęsty śluz z pochwy taki czop, pojawił sie dwa razy, pierwszy sam przezroczysty a drugi z domieszką z krwią dodam że strasznie tego dużo było, a potem był tylko mleczny śluz i tak już do dzisiaj jest ten mleczny. Dodam że wczoraj miałam 9 dzien cyklu, i jajniki mnie bolały, od tamtego cyklu strasznie bolą mnie jajniki i piersi a sutki swędzą.pierwszy raz miałam taki przezroczysty gęsty czop w 9 dniu cyklu, moze to owulacja była, prosze nie komętować kąśliwie, tak tylko chciałam sie dowiedziec czy cos takiego wam sie zdarzyło, we wtorek ide do ginekologa to sie dowiem co i jak.małpka@oby nie
-
nick nieaktualnymałpka@ wrote:Witam, wczoraj zauważyłam przezroczysty gęsty śluz z pochwy taki czop, pojawił sie dwa razy, pierwszy sam przezroczysty a drugi z domieszką z krwią dodam że strasznie tego dużo było, a potem był tylko mleczny śluz i tak już do dzisiaj jest ten mleczny. Dodam że wczoraj miałam 9 dzien cyklu, i jajniki mnie bolały, od tamtego cyklu strasznie bolą mnie jajniki i piersi a sutki swędzą.pierwszy raz miałam taki przezroczysty gęsty czop w 9 dniu cyklu, moze to owulacja była, prosze nie komętować kąśliwie, tak tylko chciałam sie dowiedziec czy cos takiego wam sie zdarzyło, we wtorek ide do ginekologa to sie dowiem co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:47
-
Witam, razem z narzeczonym staramy się o dzidziusia 2,06 zgodnie z wyliczeniami na wykresie i zaobserwowanymi objawami miałam owulacje. Czas współżycia był podobno bardzo dobry, minęły 4 dni od owulacji, a już 2 dni temu zauważyłam biały grudkowaty śluz, który później zamienił się w żółty kremowy i zasychający. Dość sporo go jest, zastanawiam się czy jest to jakaś oznaka ciąży czy porostu śluz niepłodny? Dodam jeszcze, że miałam dziś okropny ból jakby miesiączkowy.
Spodziewana @ jest dopiero 15,06.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam! -
Kochane ja sie wlasnie tak zastanawiam... w sumie sluz plodny powinien byc przezroczysty i ciagnacy i tak juz mialam... a teraz mam troche dziwnie, bo mokro(nawet w pewnym momencie polecialam do lazienki zeby sprawdzic czy to przypadkiem nie okres)i taki kremowy sluz... zawsze pod koniec cyklu mialam sucho to akurat jedyne bylo u mnie stale... i tak sie zastanawialm, czy jednak to moze druga owulacja w cyklu ale chyba nie?
-