X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz kremowy pomieszany z plodnym
Odpowiedz

Śluz kremowy pomieszany z plodnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Starajaca92 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki co sądzicie o takim sluzie występującym od ov?

• magdis Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam często taki śluz w okresie okołoowulacyjnym. Wygląda to tak że jest niby ciągliwy ale biały, nieprzezroczysty i bardziej przypomina takie śpikole niż białko od jajka. Niezbyt mi się ten śluz podoba, nie wiem czy to nie wina nadżerki.

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • Starajaca92 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem sama tyle że dziś mam 27 dzien cyklu a sluz dalej taki sam.. Na kolejnej wizycie zapytam to napewno napiszę Co i jak

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to normalne ze przed owu sluz jest pol na pol przezroczysty z nieprzezroczystym, w czasi eowu powienien byc przezroczysty i potem znow mieszany

Starajaca92 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Starajaca92 Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy takiego nie zaobserwowalam ale mogę mieć problemy ze sluzem teraz 2 cykl jestem na casie i pije się nie może dlatego też tak dzięki wielkie :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ