Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz kremowy pomieszany z plodnym
Odpowiedz

Śluz kremowy pomieszany z plodnym

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Starajaca92 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki co sądzicie o takim sluzie występującym od ov?

• magdis Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam często taki śluz w okresie okołoowulacyjnym. Wygląda to tak że jest niby ciągliwy ale biały, nieprzezroczysty i bardziej przypomina takie śpikole niż białko od jajka. Niezbyt mi się ten śluz podoba, nie wiem czy to nie wina nadżerki.

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
  • Starajaca92 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem sama tyle że dziś mam 27 dzien cyklu a sluz dalej taki sam.. Na kolejnej wizycie zapytam to napewno napiszę Co i jak

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to normalne ze przed owu sluz jest pol na pol przezroczysty z nieprzezroczystym, w czasi eowu powienien byc przezroczysty i potem znow mieszany

Starajaca92 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • Starajaca92 Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy takiego nie zaobserwowalam ale mogę mieć problemy ze sluzem teraz 2 cykl jestem na casie i pije się nie może dlatego też tak dzięki wielkie :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ