X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz przed okresem
Odpowiedz

Śluz przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justaa9 Nowa

Wysłany: 13 marca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chciałam zapytać jaki przeważnie jest śluz przed okresem wiem że każdy cykl jest inny. W zeszłym cyklu przed miesiączką miałam suchość brak jakiegokolwiek śluzu i niestety zamiast miesiączki wystąpiło 3 dniowe plamienie byłam u ginekologa stwierdził że wszystko jest dobrze tylko trochę pogrubione endometrium. Według kalendarzyka powinnam miesiączkę dostać jutro a śluzu jest dużo wodnistego ale nie jest ciągnący.

• Justaa9 Nowa

Wysłany: 13 marca 2023, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem aktywna seksualnie niezabezpieczamy się ale też nigdy jakoś bacznie nie obserwowałam swoich cykli dlatego chciałam się dowiedzieć jak u was to wygląda

• Chantelle Autorytet

Wysłany: 18 marca 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaa9 wrote:
    Jestem aktywna seksualnie niezabezpieczamy się ale też nigdy jakoś bacznie nie obserwowałam swoich cykli dlatego chciałam się dowiedzieć jak u was to wygląda

U mnie totalne szaleństwo. Od roku cały czas mam śluz, nawet przed okresem… Kiedyś było zupełnie sucho. Staramy się od ponad roku o drugie dziecko, ale dość „nieregularnie” i wiele razy na początku byłam przekonana, że jestem w ciąży. Właśnie ze względu mokrości, a tu zonk! Nadchodziła @ 😏

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ