X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Śluz przed okresem
Odpowiedz

Śluz przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justaa9 Nowa

Wysłany: 13 marca 2023, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej chciałam zapytać jaki przeważnie jest śluz przed okresem wiem że każdy cykl jest inny. W zeszłym cyklu przed miesiączką miałam suchość brak jakiegokolwiek śluzu i niestety zamiast miesiączki wystąpiło 3 dniowe plamienie byłam u ginekologa stwierdził że wszystko jest dobrze tylko trochę pogrubione endometrium. Według kalendarzyka powinnam miesiączkę dostać jutro a śluzu jest dużo wodnistego ale nie jest ciągnący.

• Justaa9 Nowa

Wysłany: 13 marca 2023, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem aktywna seksualnie niezabezpieczamy się ale też nigdy jakoś bacznie nie obserwowałam swoich cykli dlatego chciałam się dowiedzieć jak u was to wygląda

• Chantelle Autorytet

Wysłany: 18 marca 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaa9 wrote:
    Jestem aktywna seksualnie niezabezpieczamy się ale też nigdy jakoś bacznie nie obserwowałam swoich cykli dlatego chciałam się dowiedzieć jak u was to wygląda

U mnie totalne szaleństwo. Od roku cały czas mam śluz, nawet przed okresem… Kiedyś było zupełnie sucho. Staramy się od ponad roku o drugie dziecko, ale dość „nieregularnie” i wiele razy na początku byłam przekonana, że jestem w ciąży. Właśnie ze względu mokrości, a tu zonk! Nadchodziła @ 😏

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ