Sny o ciąży, dziecku, porodzie
-
Ja mam regularnie takie sny. Śnią mi się pozytywne testy ciążowe, brzuch, śliczne trojaczki. Mam też makabryczne sny. Śniło mi się kiedyś, że byłam w ciąży na USG i nagle ginekolog zaczął mi wiercić jakimś przyrządem w brzuchu. Ja się obruszyłam, że co on, a on na to: "Dziecko już dawno obumarło, nic mu nie zaszkodzi".
Jak byłam w ciąży w 2012, to przed obumarciem śniło mi się moje dziecko, synek, i się bardzo uśmiechało do mnie i miało piękne oczy. Tak jakby się ze mną żegnało.
Ogólnie moje sny są bardzo macierzyńskie pod każdym względem, ale raczej nie prorocze Odzwierciedlają one raczej dla mnie stan ducha, wewnętrzne pragnienia mające ujście w nocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 12:02
-
zielarka wrote:Macie takie sny?
Miałam tak dwa razy w życiu.
Dziś w nocy śniło mi się, że urodziłam synka, bardzo podobnego do mojego taty, który nie żyje od 4 lat.
śliczny był czuje jakis wielki spokój.
W śnie widziałam ślicznego chłopca, był rudy i baaardzo piegowaty, miał spodnie jeansowe i odrapane kolana, taki słodziak 5 letni. Po obudzeniu dokładnie wiedziałam, że to był mój syn, czułam błogość i również wielki spokój.
Po paru latach ... mówisz masz
Parę razy miałam takie sny, ale nigdy nie pojawiła się w nich dziewczynka, zawsze chłopaki
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Woow zielarka, ale piękny wykres!
Nie chcę nic mówić, ale w szczęśliwym cyklu też miałam taki proroczy sen Śniło mi się, że chodziłam z takim duuuuużym brzuchem! Sen był bardzo wyraźny i doskonale do zapamiętałam. Do tego doszedł dziwny spokój
Trzymam kciuki za wasze sny!!!!!!paaulla84 lubi tę wiadomość
-
W zeszłym cyklu śniły się mi dwa bociany, które przeleciały dokładnie nad moją i męża głową, ale niestety bez efektu a to, że jestem w ciąży albo mam dzidzie często się mi zdarza. Dzisiaj się mi śniło, że moja współlokatorka zaszła w ciążę, a zaczynają się też starać.
-
Często zdarza mi się śnić o dzieciach i mieć sen związany z ciążą. Bardzo często jednak nie dotyczy on mnie, a po takim śnie dostaję od koleżanek lub od dziewczyn z rodziny radosną nowinę, że spodziewają się dziecka
MyszkaMałaSp.zoo lubi tę wiadomość
-
a mi się śnił poród przed poronieniem... szczęśliwy, śliczny, duży chłopiec. To był mój syn, od początku ciąży przeczuwałam chłopca... niestety nie doczekałam jego narodzin ciąża obumarła w 6tc.
-