X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sosnowiec i okolice - dobry ginekolog
Odpowiedz

Sosnowiec i okolice - dobry ginekolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszukuję dobrego ginekologa z Sosnowca lub okolic. Prywatnie lub na nfz. Przez parę lat chodziłam do dr Wróbla ale chyba się coś z tym człowiekiem porobiło. Staramy się z mężem od 9 miesięcy od 4 brałam CLO, męża wyniki są super. Żadnych badań hormonalnych mi nie zrobił, jedyne co powiedział, ze za pół roku widzimy się na in-vitro. Mówiłam mu, ze nie mam w ogóle śluzu płodnego, ze cykle mi się wydłużają, normalnie jakbym do ściany mówiła. Dlatego muszę zmienić ginekologa. Możecie kogoś polecić?

Anatolka lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paweł Stróżynski. Sosnowiec Sante. Zagórze. Wizyta z usg 160zł

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ