spadek 10 dpo a pozytywny test
-
Hej.Mam pytanie.Jestem 10 dpo według ovu.Mi jednak się wydaje,że 9.Wczoraj rano o 10 zrobiłam Test,ale przez córkę zapomniałam o nim i wynik po 15 min był dodatni.Czulosc 25.Dzisiaj zrobiłam i 16 i od razu pojawiła się druga kreska nie mocno czerwono,ale dobrze widoczna.Czulosc 10.Implatacjabyła około 5-6dpo.Skad dzisiak ten spadek?Mam sie martwić?chodź rano termometr świrował,w ciągu 10 minut pokazał 36.4 36.6 36.4 36.5 36.4.Wpisałam najniższa.Mam nadzieje,że jutro odbije.Zawsze przed okresem ma 4 dni plamienia plus ból piersi i na 5 dzień okres.Teraz nic.Tylko wzdęcia,ktorych nigdy nie miałam.Okres najpóźniej w środę może być.Mam się martwić czy cieszyć?(
5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:) -
nick nieaktualny
-
Nie szukam ciąży biochemicznej.Tak ja napisałam wyżej wczoraj wynik doczytałam dopiero po 15 min.Trzeba odczytać po 5.Wiec rano zmierzyła temperature jak zwykle to robię.O 16 zdecydowałam sie zrobić Test, bo wykres do wczoraj był podobny do tego sprzed dwóch lat.Gdy ujrzałam wyraźną drugie kreskę zmartwiłam się tą temperaturą.Mam już syna 9 lat i córkę 2.5 i nie miałam do czynienia z ciąża biochemiczne czy innym nieszczęsciem.O córkę starałam się 7 miesięcy a tu 4 i się chyba udało.Jako ponowna mama mam zmartwienia:)5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
-
Ja miałam spadek 37.17 na 37.04 to normalne, że temperatura raz jest wyższa raz niższa. Po pozytywnym teście zmierzyłam tylko dwa razy temp. potem nie ma to sensu bo każdy spadek może stresować.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-