Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › SPIRULINA
Odpowiedz

SPIRULINA

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • H30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś ma doświadczenie ze spiruliną

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spirulina ma wit B i żelazo ale nie powinny jej spożywać kobiety w ciąży ale nie wiem jak to jest przy staraniu się.

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Lillenka Autorytet

Wysłany: 16 września 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, ja brałam w ciąży, nie wiedziałam,że nie można...
    Morfologię miałam za to świetną, nawet hemoglobina i żelazo były na przyzwoitym poziomie,choć mam z nimi problem od dziecka

ckai3e3kxad05tjw.png

gg64anlirmc029it.png
  • H30 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja zaczęłam brać ponad tydzień temu i czuję się lepiej i licze że to pomoże

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • karolaEM Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2021, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spiruline sproszkowaną dodaje do koktajli. Ale czy pomaga w zajściu? Nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 16:09

Karolina 👩 33
    Krzysiek 🧔 30
    Starania o 👶 od Maja 2017

PCOS zdiagnozowane

1 biochem maj 2021

14.07.2021 Pink Test II
    15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml

walczymy dalej
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ