Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźnia sie okres
Odpowiedz

Spóźnia sie okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bursztynek. Debiutantka

Wysłany: 27 czerwca 2020, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam cykl miałam 28.maja. Współżycie było 12.06.bez zabezpieczenia ale raczej bez finiszu we mnie ja tak uważam prawdy nie znam niestety dzis jest 31 dzień a okres spóźnia sie 3 dni bądź 1 jeśli bym liczyła co 30dni cyklu testy dwa negatywne czy to za wcześnie na test? Czy mogłam zajść mimo braku wytrysku w dniu penetracji byłam bardzo Mokra więc raczej dni płodne bądź nawet owulacja nie wiem Co Myśleć zawsze mam cykle regularne w kwietniu miałam 28 i w maju 28 a teraz cisza jak nigdy.
    Od czasu do czasu czuje pobolewanie jak na okres i mrowienie w piersiach a dnia 18czerwca miałam silny ale to b silny mocny ból brzucha a raczej podbrzusza minęło może po 15 minutach tak bolało. Że się położyłam na chwile.. Co sądzicie? Dodam. Że mam sucho a jeśli. Pojawi Się służ to Jest biały albo lekko. Żółty jak Serek nawet jak przepraszam za określenie kozy z nosa wiecie o Co chodzi lepkie taki z grudkami i wg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2020, 11:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2020, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynek. wrote:
    Witam cykl miałam 28.maja. Współżycie było 12.06.bez zabezpieczenia ale raczej bez finiszu we mnie ja tak uważam prawdy nie znam niestety dzis jest 31 dzień a okres spóźnia sie 3 dni bądź 1 jeśli bym liczyła co 30dni cyklu testy dwa negatywne czy to za wcześnie na test? Czy mogłam zajść mimo braku wytrysku w dniu penetracji byłam bardzo Mokra więc raczej dni płodne bądź nawet owulacja nie wiem Co Myśleć zawsze mam cykle regularne w kwietniu miałam 28 i w maju 28 a teraz cisza jak nigdy.
    Od czasu do czasu czuje pobolewanie jak na okres i mrowienie w piersiach a dnia 18czerwca miałam silny ale to b silny mocny ból brzucha a raczej podbrzusza minęło może po 15 minutach tak bolało. Że się położyłam na chwile.. Co sądzicie? Dodam. Że mam sucho a jeśli. Pojawi Się służ to Jest biały albo lekko. Żółty jak Serek nawet jak przepraszam za określenie kozy z nosa wiecie o Co chodzi lepkie taki z grudkami i wg

Infekcja

Wysłany: 28 czerwca 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infekcja nie wchodzi w grę żadnych niepokojących objawów w dniu okresu szybka na dole twarda okresu brak teraz na gorze twarda raczej zamknięta dużo służy teraz b wodnistego mlecznego... Testy dwa ujemne przed okresem może za wczesnie zrobiony.

• SylwiaG Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2020, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz jak serek wskazuje na infekcje. Nie musisz mieć innych objawów. Powtórz test i jeśli znowu negatywny idź do lekarza.

💊 Sundose
    💊 Metformax
    💊 Euthyrox

🏡 okolice Wrocławia

preg.png

Wysłany: 1 lipca 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem sama, okres spóźniony 6dni, dziś w nocy po stosunku lekkie różowe planie nie a teraz typowe kawa z mlekiem, czy jest możliwość przesunięcia np owulacji o tydzień i tym samym pozniejszej im plantacji przy cyklu 28-30dniowym...mam też inne objawy które mogłabym uznać za pierwsze objawy ciąży, senność zmęczenie, wrażliwość, pobolewa nie podbrzusza jak na okres z y dzień przed miesiączka jakoś, migrena, raz noga tzn złapałam skurcz nogi, piersi czasem pieka, czasem mówią mam wrażenie że są pełniejsze takie od wody, klubie w ppdbrzuszu, przelewanie, dwa razy biegunka z rana dzień po dniu... Nadpomne że jestem osobą o regularnych cyklach od zawsze, pierwszy raz okres wstrzymany testy dwa negatywne wyszły ale to wiem. że się i czasem zdarza lekarz na jutro ale co. Owe Panią sądzą? Dziekuje

Wysłany: 1 lipca 2020, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres miałam 28.5.okresu brak do dzis..

Wysłany: 1 lipca 2020, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i sluz jest bardziej przezroczysty i uczucie mokra jakbym się posikała albo miała dostać okresu a go nie ma.

• Anuśla Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego nie zrobisz badania z krwi - beta hcg? Przecież tutaj na forum nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży, czy nie. Tylko beta Ci to powie.

ojxe8ribfhgxs7lm.png

3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
    4 x IUI :-(
    Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
    Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
    ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
    28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
    27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
    7dpt beta 39.46 😄
    9dpt beta 164
    11dpt beta 484
    14dpt beta 2566
    24dpt - mamy Serduszko!
    Czekamy na Córeczkę😄
    09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
    "Nie bój się, tylko wierz."
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2020, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ale jak można nie wiedzieć czy mężczyzna skończył czy też nie w środku? Przecież sperma się nie rozpuści w środku i musi wyjść... mniejsza o to.
    U każdej stosunkowo zdrowej i regularnie @ kobiety może zdarzyć się cykl bezowulacyjny w roku . Jest to całkiem normalne. Może się również wydarzyć wiele czynników jak stres , grypa, podróż, zmiana klimatu, upał które wpłynie na jajeczkowanie i okres .
    Śluz który wygląda jak serek czy kozy z nosa zdrowym nie Jest i wymaga konsultacji ginekologicznej. Nawet pomimo braku inych dolegliwości może wystąpić infekcja.
    Wszystkie powyższe ciążowe obiawy mogą być objawami pms , cyklu bezowulacyjnego czy nawet torbieli . Jeśli do tej pory @ były regularne , jest małym szokiem dla organizmu brak miesiączki i dlatego nietypowe obiawy często jak ciążowe. Wbrew pozorom ciążowe obiawy zaczynają się delikatnie później niż termin @ u większości kobiet .
    Testy mogą udać wynik fałszywie negatywny bądź pozytywny . To tylko test . Jeśli owulacji się przesunela A test był za szybko robiony ciąży przed zagniezdzeniem nie wykaże. Najlepsza opcja jest beta hgc z krwi i tyle w temacie .
    Tak . Kobieta może teoretycznie zajść od samego prejalkulatu . Czyli stosunku przerywanego . Ale musi być mega zdrowa i dobrze się odżywiać i dbać o siebie . Żyć bez stresu i chorób A facet musi być super bykiem rozpłodowym co pół miasta zapłoni w jedna noc. Kiedyś nasze babki może tak zachodziły. Jak nie było tyle chemii w życiu i takiego tempa życia. Niestety nasze pokolenia są coraz słabsze , A choroby cywilizacyjne skutecznie wpływają na płodność ludzkości.
    Ja Ci napisze że w ciąży nie jesteś bądź jesteś, to również dobrze mogę dorabiać za wróżę.

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynek. wrote:
    Nie wiem sama, okres spóźniony 6dni, dziś w nocy po stosunku lekkie różowe planie nie a teraz typowe kawa z mlekiem, czy jest możliwość przesunięcia np owulacji o tydzień i tym samym pozniejszej im plantacji przy cyklu 28-30dniowym...mam też inne objawy które mogłabym uznać za pierwsze objawy ciąży, senność zmęczenie, wrażliwość, pobolewa nie podbrzusza jak na okres z y dzień przed miesiączka jakoś, migrena, raz noga tzn złapałam skurcz nogi, piersi czasem pieka, czasem mówią mam wrażenie że są pełniejsze takie od wody, klubie w ppdbrzuszu, przelewanie, dwa razy biegunka z rana dzień po dniu... Nadpomne że jestem osobą o regularnych cyklach od zawsze, pierwszy raz okres wstrzymany testy dwa negatywne wyszły ale to wiem. że się i czasem zdarza lekarz na jutro ale co. Owe Panią sądzą? Dziekuje

Jeśli szukasz objawów ciazy to Ci napisze , ze jak zaszlam w ciaze - nie mialam ZADNYCH objawów ZADNYCH poza pozytywnym testem ;-)
    Wszystkie poprzednie miesiace : co miesiąc mialam objawy ciazy ;-)
    To tylko głowa
    Choć zycze oczywiście 2 kresek :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ