X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniająca się @
Odpowiedz

Spóźniająca się @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny... Od dłuższego czasu nie mierzę tempki chciałam trochę od tego odpocząć.. Ale dziwna sytuacja dzisiaj jest 14 dzień gdzie spóźnia mi się @ pare dni temu robiłam test i negatywny... w sumie nie mam żadnych objawów prócz SENNOŚCI która mnie prześladuje od paru dni... Czy któraś z Was miała podobną sytuację ? W poniedziałek mam wizyte u gina...

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Kor_a Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Cześć dziewczyny... Od dłuższego czasu nie mierzę tempki chciałam trochę od tego odpocząć.. Ale dziwna sytuacja dzisiaj jest 14 dzień gdzie spóźnia mi się @ pare dni temu robiłam test i negatywny... w sumie nie mam żadnych objawów prócz SENNOŚCI która mnie prześladuje od paru dni... Czy któraś z Was miała podobną sytuację ? W poniedziałek mam wizyte u gina...

A objawy owulacji miałaś? U mnie kiedyś zatrzymała się owulacja - cykl trwał 56-dni, a @ musiałam wywoływać luteiną. Miałam dwa takie przypadki. Przyczyn może być dużo, nawet tak prozaicznych jak stres. U mnie była to chyba kwestia zbyt niskiego cholesterolu.

km5s8iik5ptfpdrq.png

Aniołek 06.07.2017, 8.11.2017
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak objawy owulki miałam więc nie wiem... Stresu żadnego raczej też nie miałam..

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Matik2012 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jak do tej pory owu była, przynajmniej tak wynika z wykresu zwykle @ 28 czasami 31 a dziś 43dc

marzenia się spełnią
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ