Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniająca się miesiączka i negatywne testy
Odpowiedz

Spóźniająca się miesiączka i negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karo18 Nowa

Wysłany: 25 października 2023, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Z narzeczonym staramy się o bobasa około 2 miesiące. Za pierwszy razem się nie udało, za drugim kochaliśmy się idealnie w dni płodne. Okres powinnam dostać 16 października, czyli spóźnia się już 10 dni, nie czuję żebym miała dostać miesiączkę. Robiłam testy ciążowe z porannego moczu (najnowszy był robiony wczoraj) - wszystkie negatywne. Stresów brak, co prawda przeszłam z początkiem października na dietę pudełkową, ale odżywiam się podobnie jak przed dietą (tylko zdrowiej i częściej). Zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia mam strasznie słaby sen, byle hałas potrafi mnie wybudzić a szybciej spałam jak niedźwiedź haha Czy którąś z Wqs spotkała taka sytuacja? Po jakim czasie dowiedziałyście się o ciąży? Przeglądając forum często napotkałam się na wpisy, gdzie dziewczyny pisały, że pozytywne testy wychodziły już w dniu miesiączki a u mnie cisza. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i rady.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 25 października 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo18 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Z narzeczonym staramy się o bobasa około 2 miesiące. Za pierwszy razem się nie udało, za drugim kochaliśmy się idealnie w dni płodne. Okres powinnam dostać 16 października, czyli spóźnia się już 10 dni, nie czuję żebym miała dostać miesiączkę. Robiłam testy ciążowe z porannego moczu (najnowszy był robiony wczoraj) - wszystkie negatywne. Stresów brak, co prawda przeszłam z początkiem października na dietę pudełkową, ale odżywiam się podobnie jak przed dietą (tylko zdrowiej i częściej). Zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia mam strasznie słaby sen, byle hałas potrafi mnie wybudzić a szybciej spałam jak niedźwiedź haha Czy którąś z Wqs spotkała taka sytuacja? Po jakim czasie dowiedziałyście się o ciąży? Przeglądając forum często napotkałam się na wpisy, gdzie dziewczyny pisały, że pozytywne testy wychodziły już w dniu miesiączki a u mnie cisza. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i rady.

Najlepiej będzie przejść się do ginekologa na USG, bo zakładam że nie masz pewności co do tego czy owulacja faktycznie wystąpiła i kiedy dokładnie.
    USG pokaże w jakiej fazie cyklu jesteś.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ