X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniająca się miesiączka i negatywne testy
Odpowiedz

Spóźniająca się miesiączka i negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karo18 Nowa

Wysłany: 25 października 2023, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Z narzeczonym staramy się o bobasa około 2 miesiące. Za pierwszy razem się nie udało, za drugim kochaliśmy się idealnie w dni płodne. Okres powinnam dostać 16 października, czyli spóźnia się już 10 dni, nie czuję żebym miała dostać miesiączkę. Robiłam testy ciążowe z porannego moczu (najnowszy był robiony wczoraj) - wszystkie negatywne. Stresów brak, co prawda przeszłam z początkiem października na dietę pudełkową, ale odżywiam się podobnie jak przed dietą (tylko zdrowiej i częściej). Zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia mam strasznie słaby sen, byle hałas potrafi mnie wybudzić a szybciej spałam jak niedźwiedź haha Czy którąś z Wqs spotkała taka sytuacja? Po jakim czasie dowiedziałyście się o ciąży? Przeglądając forum często napotkałam się na wpisy, gdzie dziewczyny pisały, że pozytywne testy wychodziły już w dniu miesiączki a u mnie cisza. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i rady.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 25 października 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo18 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Z narzeczonym staramy się o bobasa około 2 miesiące. Za pierwszy razem się nie udało, za drugim kochaliśmy się idealnie w dni płodne. Okres powinnam dostać 16 października, czyli spóźnia się już 10 dni, nie czuję żebym miała dostać miesiączkę. Robiłam testy ciążowe z porannego moczu (najnowszy był robiony wczoraj) - wszystkie negatywne. Stresów brak, co prawda przeszłam z początkiem października na dietę pudełkową, ale odżywiam się podobnie jak przed dietą (tylko zdrowiej i częściej). Zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia mam strasznie słaby sen, byle hałas potrafi mnie wybudzić a szybciej spałam jak niedźwiedź haha Czy którąś z Wqs spotkała taka sytuacja? Po jakim czasie dowiedziałyście się o ciąży? Przeglądając forum często napotkałam się na wpisy, gdzie dziewczyny pisały, że pozytywne testy wychodziły już w dniu miesiączki a u mnie cisza. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i rady.

Najlepiej będzie przejść się do ginekologa na USG, bo zakładam że nie masz pewności co do tego czy owulacja faktycznie wystąpiła i kiedy dokładnie.
    USG pokaże w jakiej fazie cyklu jesteś.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
    30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
    11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
    20.08 4mm 🥨 i 💓
    preg.png

Dominująca jędza 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ