X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniająca się miesiączka i negatywne testy
Odpowiedz

Spóźniająca się miesiączka i negatywne testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karo18 Nowa

Wysłany: 25 października 2023, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Z narzeczonym staramy się o bobasa około 2 miesiące. Za pierwszy razem się nie udało, za drugim kochaliśmy się idealnie w dni płodne. Okres powinnam dostać 16 października, czyli spóźnia się już 10 dni, nie czuję żebym miała dostać miesiączkę. Robiłam testy ciążowe z porannego moczu (najnowszy był robiony wczoraj) - wszystkie negatywne. Stresów brak, co prawda przeszłam z początkiem października na dietę pudełkową, ale odżywiam się podobnie jak przed dietą (tylko zdrowiej i częściej). Zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia mam strasznie słaby sen, byle hałas potrafi mnie wybudzić a szybciej spałam jak niedźwiedź haha Czy którąś z Wqs spotkała taka sytuacja? Po jakim czasie dowiedziałyście się o ciąży? Przeglądając forum często napotkałam się na wpisy, gdzie dziewczyny pisały, że pozytywne testy wychodziły już w dniu miesiączki a u mnie cisza. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i rady.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 25 października 2023, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo18 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Z narzeczonym staramy się o bobasa około 2 miesiące. Za pierwszy razem się nie udało, za drugim kochaliśmy się idealnie w dni płodne. Okres powinnam dostać 16 października, czyli spóźnia się już 10 dni, nie czuję żebym miała dostać miesiączkę. Robiłam testy ciążowe z porannego moczu (najnowszy był robiony wczoraj) - wszystkie negatywne. Stresów brak, co prawda przeszłam z początkiem października na dietę pudełkową, ale odżywiam się podobnie jak przed dietą (tylko zdrowiej i częściej). Zauważyłam, że od jakiegoś tygodnia mam strasznie słaby sen, byle hałas potrafi mnie wybudzić a szybciej spałam jak niedźwiedź haha Czy którąś z Wqs spotkała taka sytuacja? Po jakim czasie dowiedziałyście się o ciąży? Przeglądając forum często napotkałam się na wpisy, gdzie dziewczyny pisały, że pozytywne testy wychodziły już w dniu miesiączki a u mnie cisza. Z góry dziękuję Wam za odpowiedź i rady.

Najlepiej będzie przejść się do ginekologa na USG, bo zakładam że nie masz pewności co do tego czy owulacja faktycznie wystąpiła i kiedy dokładnie.
    USG pokaże w jakiej fazie cyklu jesteś.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
    Kubuś 💙
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ