Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniająca się miesiączka z plamieniem
Odpowiedz

Spóźniająca się miesiączka z plamieniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaudiaiantonii Nowa

Wysłany: 15 stycznia, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam od 3 dni spóźnia mi się miesiączka zamiast tego mam brunatne plamienie w małej ilości. Nic mi nie dolega nie czuję nawet bólu w podbrzuszu żeby się zapowiadało. Robiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki i dziś ale oba ujemne. Nie wiem co mam o tym myśleć miesiączkuje zawsze regularnie i nigdy nie miałam takich opóźnień. Mierzyłam temperaturę i utrzymuje się około 37 stopni. Czy jest jakaś szansa że to może być ciąża? Miał ktoś podobną sytuację?

• Luna11 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. To co możesz zrobić, to pójść do laboratorium i zbadać poziom beta HCG. 3 dni spóźnienia okresu czasem zdarzają się po prostu, w cyklach niezakończonych ciążą.
    Nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy jesteś w ciąży. Pójdź na betę i będziesz miała jasną sytuację. 😊 Powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 22:47

Eliora, Klaudiaiantonii lubią tę wiadomość

👧 28

✨️ 09.12 pierwsze dwie kreski w 12 cs

🌼 beta 27,00 ➝ 83,33 ➝ 502,00 ➝ 1455,00
    🌼 prog 30,20 ng/ml

🌼 19.12 - CRL 0,77 mm okruszka
    🌼 08.01 - CRL 1,54 cm + ❤️
    🌼 16.01 - CRL 2,5 cm

preg.png
  • Klaudiaiantonii Nowa

Wysłany: 16 stycznia, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też o tym wczoraj myślałam że poczekam jeszcze chwilę i tak zrobię bo dziś kolejny dzień mija i nic. Niby piszą że można jeszcze odczekać 2 dni i ponowić test z moczu bo możliwe że poziom beta był zbyt niski ale mimo wszystko z krwi wyjdzie najpewniej. Dzięki za pomoc!

Luna11 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ