Spóźniająca się miesiączka z plamieniem
-
Witam od 3 dni spóźnia mi się miesiączka zamiast tego mam brunatne plamienie w małej ilości. Nic mi nie dolega nie czuję nawet bólu w podbrzuszu żeby się zapowiadało. Robiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki i dziś ale oba ujemne. Nie wiem co mam o tym myśleć miesiączkuje zawsze regularnie i nigdy nie miałam takich opóźnień. Mierzyłam temperaturę i utrzymuje się około 37 stopni. Czy jest jakaś szansa że to może być ciąża? Miał ktoś podobną sytuację?
-
Hej. To co możesz zrobić, to pójść do laboratorium i zbadać poziom beta HCG. 3 dni spóźnienia okresu czasem zdarzają się po prostu, w cyklach niezakończonych ciążą.
Nie jesteśmy w stanie stwierdzić, czy jesteś w ciąży. Pójdź na betę i będziesz miała jasną sytuację. 😊 Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 22:47
Eliora, Klaudiaiantonii lubią tę wiadomość
-
Też o tym wczoraj myślałam że poczekam jeszcze chwilę i tak zrobię bo dziś kolejny dzień mija i nic. Niby piszą że można jeszcze odczekać 2 dni i ponowić test z moczu bo możliwe że poziom beta był zbyt niski ale mimo wszystko z krwi wyjdzie najpewniej. Dzięki za pomoc!
Luna11 lubi tę wiadomość
-