X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniony okres, test
Odpowiedz

Spóźniony okres, test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga_93 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!

Dziewczyny, mam do Was pytanie.
    Okres spóźnia mi się już trzeci dzień. Przed chwilą zrobiłam test, druga kreseczka wyszła blado różowa, gruba, ale jaśniejsza.

Myślicie, że się udało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jeśli druga kreska jest bladziutka to oznacza że jesteś w ciąży. Gratuluję. Jutro idź na test beta z krwi.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana skoro wyszla gruba ale blada tzn ze masz hormon beta hcg w moczu. Lec na bete.ewentualnie za dwa dni powtorz test. Krecha powinna byc mocniejsza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ