X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniony okres, test
Odpowiedz

Spóźniony okres, test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga_93 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!

Dziewczyny, mam do Was pytanie.
    Okres spóźnia mi się już trzeci dzień. Przed chwilą zrobiłam test, druga kreseczka wyszła blado różowa, gruba, ale jaśniejsza.

Myślicie, że się udało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jeśli druga kreska jest bladziutka to oznacza że jesteś w ciąży. Gratuluję. Jutro idź na test beta z krwi.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana skoro wyszla gruba ale blada tzn ze masz hormon beta hcg w moczu. Lec na bete.ewentualnie za dwa dni powtorz test. Krecha powinna byc mocniejsza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ