X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniony okres, test
Odpowiedz

Spóźniony okres, test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga_93 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!

Dziewczyny, mam do Was pytanie.
    Okres spóźnia mi się już trzeci dzień. Przed chwilą zrobiłam test, druga kreseczka wyszła blado różowa, gruba, ale jaśniejsza.

Myślicie, że się udało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jeśli druga kreska jest bladziutka to oznacza że jesteś w ciąży. Gratuluję. Jutro idź na test beta z krwi.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana skoro wyszla gruba ale blada tzn ze masz hormon beta hcg w moczu. Lec na bete.ewentualnie za dwa dni powtorz test. Krecha powinna byc mocniejsza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ