Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Spóźniony okres, test
Odpowiedz

Spóźniony okres, test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga_93 Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!

Dziewczyny, mam do Was pytanie.
    Okres spóźnia mi się już trzeci dzień. Przed chwilą zrobiłam test, druga kreseczka wyszła blado różowa, gruba, ale jaśniejsza.

Myślicie, że się udało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet jeśli druga kreska jest bladziutka to oznacza że jesteś w ciąży. Gratuluję. Jutro idź na test beta z krwi.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana skoro wyszla gruba ale blada tzn ze masz hormon beta hcg w moczu. Lec na bete.ewentualnie za dwa dni powtorz test. Krecha powinna byc mocniejsza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ