Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki urodzone w lutym łączny się:)
Odpowiedz

Staraczki urodzone w lutym łączny się:)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolaEM Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2021, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. Założyłam ten topik dla staraczek urodzonych w lutym. Dajcie znać z którego lutego jesteście, ile macie lat, ile czasu się staracie. Dołączajcie, stwórzmy fajną społeczność lutowych staraczek. Ja jestem z 27 lutego, mam 33 lata, jestem mężatką, staramy się z mężem już prawie 4 lata.

Karolina 👩 33
    Krzysiek 🧔 30
    Starania o 👶 od Maja 2017

PCOS zdiagnozowane

1 biochem maj 2021

14.07.2021 Pink Test II
    15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml

walczymy dalej
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ