Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochana mam nadzieję ,że złapałam:) Jeszcze raz gratuluję,bardzo Ci zazdroszczę, ale tak pozytywnie:)Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
bacha ok 1640 km, Wielka Brytania. nie wiem już sama czy ok 20 godzin jazdy autem też jest takie bezpieczne. Generalnie dostac się jakoś muszę bo nie wyobrażam sobie żeby mnie tam nie było a jak to już musimy rozważyc chyba za i przeciw.
-
Może i macie rację, pogadam z mężem.
marjotka tak w tabelce mnie nie było bo ja dołączyłam juz z pozytywnym testem, mam 28 lat a staraliśmy się 10 miesięcy więc myślę że w normie biorąc pod uwagę pary starające się latami, aczkolwiek ja po pół roku już panikowałam że coś jest nie tak. I właśnie kiedy zajęłam się tym wyjazdem, planowaniem z siostrą wesela itd to zobaczyłam na teście 2 kreski.. a szczerze mówiąc mieliśmy starać się dalej dopiero po powrocie .. możliwe że jakaś blokada puściła. w każdym razie bardzo się ciesze że się tak stało -
zapytałam w sumie, bo myślałam, że może wasze starania były bardzo krótkie i dlatego mamy odmienne zdanie.
hm sytuacja faktycznie ciężka, ale ja chyba jednak zdecydowałabym się na samochód. Jednak lot samolotem to i stres, no i ta zmiana ciśnienia. a 9 tydzien, no to jeszcze taki początek początków, I trymestr uważany jest za najważniejszy. Chyba bym nie ryzykowała.
ale oczywiscie to wasza decyzja
-
Początkowo wydawało nam się że w ciąże zachodzi się od tak a jak wiadomo z każdym kolejnym miesiącem rozczarowanie, więc jak już w końcu jest to chyba zrobimy wszystko żeby maleństwo jak najmniej narażać
Na razie w piątek czeka nas USG
-
Dziewczyny jest cos dziwnego. Bylam dzis w laboratorium w szpitalu i tam nie ma kartki o tym ze kobiety w ciazy i male dzieci wchodza bez kolejki. Kiedys byly.
Chcialam zlozyc wniosek w ksiedze skarg i wnioskow a sie dowiedzialam, ze najlepiej od razu do dyrektora szpitala pismo wystosowac, bo to zostalo narzucone przez NFZ! Ponoc NFZ kazal pozrywac wszystkie kartki o ciezarnych i dzieciach i to tak juz od 2 lat jest!
Czy u Was w laboratoriach na NFZ tez tak jest??? -
ja jakos nigdy wczesniej nie zwracalam na to uwagi...Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)