Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:57
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Zambia zdrowko marnie. Dzis od rana mnie mdlilo az w koncu skonczylo sie wymiotami, katar, ból glowy, czuje sie jakbym byla opuchnieta od ust w górę. Najlepiej z lozka bym sie nie ruszała i przespala to wszystko. Ale za godzine u lekarza mam byc.
-
Zambia wrote:
She, Myshka, Doti, Paulette - jakieś przeczucia ?
Zambia czuje, że to jeszcze nie ten cykl. Przy okazji robienia progesteronu zleconego przez lekarza zrobiłam sobie bete, wyszła poniżej 1,2 - 8dpo wiec sie zdołowałam i wydaje mi się że się nie uda, ale do końca będe mieć nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:51
Natalia 27.03.2016
-
cześć
miło Zambia że o nas pamiętasz
ja staram się bardzo nie mieć przeczuć żadnych. próbuję sobie wytłumaczyć, że to na pewno nie teraz choć staraliśmy się wyjątkowo aktywnie (jak na nas), ale i tak nie wiadomo czy trafiliśmy w dobry moment, bo owulacja jest niejednoznaczna. dzięki temu łatwiej mi uwierzyć, że nic z tego
a mówię tak sobie, żeby się znów nie rozczarować. został mi jeszcze tydzień nie zauważania objawów, i wiem że będzie coraz trudniej więc zajęłam się wczoraj sprzątaniem szafy. dziś po pracy ciąg dalszy
mimo niezauważania, mogę powiedzieć, że mam lekką zgagę i czuję podbrzusze. i próbuję sobie wmówić, że to nieprawda
pozdrowionka!
ps. piękna wiosna dziś..
Flp 4,6-7 -
Zambia ja też staram się nie doszukiwać żadnych objawów ale jakoś nie umiem i wydaje mi się, że coś jest na rzeczy.. Dziwnie kluje mnie podbrzusze czasami jak bym miała tam za mało miejsca głównie odczułam to wczoraj w nocy jak ułożyć się do snu nie mogłam.. Ale kurcze boje się ze to kolejny cykl wmawian sobie ehh no mi zostało 9 dni do @ także zobaczymy bo na jednym kalendarzu pokazuje mi planowany @ na 17.04 a na drugim na 19.04... Zobaczymy co wyjdzie:-)
-
Doti, Myshka - nie ma co sobie wmawiać, że tych odczuć nie macie, skoro one są! Tylko nie wiadomo czy na @ czy na ciążę Ja też się tym zadręczałam, ale w końcu się poddałam i się z nimi zaprzyjaźniłam i myślałam - oby znaczyły coś dobrego - lepiej że coś się dzieje, niż by miało nic się nie dziać
-
Zambia, żartuję z tym wmawianiem.
wiem, co czuję, choć staram się nie skupiać na tym za bardzo. nie chcę sobie mówić, że to coś oznacza, bo tak miałam w zeszłym cyklu - byłam prawie pewna, przy tej ilości objawów coś jest na rzeczy - a okazało się że nic z tego..
po prostu, im mniej się nastawię na sukces, tym mniejsze będzie rozczarowanie. wolę się cieszyć po
także czekam.
Flp 4,6-7 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:58
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Ja to szczerze dałam czerwone światło na przytulanki chwilowo. Chcę, żeby fasolka porządnie się zakorzeniła - żeby mechaniczne wstrząsy jej nie zaszkodziły. Mam taką schizę, że ona tam jeszcze ledwo się trzyma - wiem głupie to
Myślę, że jeszcze z tydzień i już odpuszczę
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
a o mnie ktoś pamięta? :<
Wiosna za oknem
Dzwoniłam się zapisać na HSG niestety termin, który chciałam czyli początek maja jest zajęty ;/, dopiero koniec maja, ale jestem umówiona z 2 gin na rozmowe w niedzielę może on mi załatwi szybciej...
My powoli zaczynamy starania znów bo owu się zbliża Chociaż liczyłam, że jakbym zaszła to dziecko urodzi się 3 stycznia huhuhuhuOla_45 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Kokardka - oczywiście, że pamiętamy !
Ale na pierwszym planie są te z bliskim terminem @
Ciebie zaczniemy męczyć za jakiś tydzień dopiero
A jak to jest z takim HSG - to można robić w drugiej fazie cyklu? To nie zaszkodzi jeśli np się uda ? Czy może jak masz termin badania na 2 faze cyklu to jest zakaz wcześniejszych staranek ?