X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z lubelskiego
Odpowiedz

Staraczki z lubelskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu kobiety z lubelskiego? Do których lekarzy chodzicie? Czy jest w Lublinie bądź okolicy godny polecenia ośrodek naprotechnologii?

• Anamaya Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Czy są tu kobiety z lubelskiego? Do których lekarzy chodzicie? Czy jest w Lublinie bądź okolicy godny polecenia ośrodek naprotechnologii?

Hej ja jestem z pod Lublina i chodzę prywtnie do Pani Anety Adamiak Godlewskiej.

Endometrioza III stopień -laparoskopia styczeń 2019
    Sierpień (2018) do sierpnia 2019 antykoncepcja Sylvie 30
    Stymulacje nieudane brak ciąży.
    7.01.21 usunięcie jajowodu lewego (wodniak jajowodu)

974532d3a26eb3f9b5b86c28ae07c10c.png

Staranie o maluszka- 15 miesięcy

0206caf120fd2a0ab1bb18d9cbf93fd3.png
  • samrado Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jestem z Lublina, chodze prywatnie do Arkadiusza Krzyżanowskiego. Jeżeli chodzi o ośrodek to nie pomogę :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ