Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja melduję się po hsg od lekarza dostalismy czerwoną kartkę jeśli chodzi o staranie się w owu po hsg, także spokojne czekamy do kolejnego cyklu. Prawdopodobnie będę miała zbijana prolaktynę bromergonem, czytałam wieeeele mało pozytywnych opinii, ale jesli ma pomóc to przetrwam! Frelcia trzymam kciuki i dołączam do grupy oczekującej Twojej bety Miłego początku tygodnia laski ;*Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, trzymam kciuki za pozytywny wynik dzisiaj :*
Mnie dopadło choróbsko i trochę rozłożyło w ten weekend i @ też przyszła, ale tego się spodziewałam, bo w tym miesiącu to nawet się choć trochę nie przyłożyliśmy, by się udało
Martwi mnie jedynie, że od ponad tygodnia czuje ból z prawej strony jakby jajnik, poprzednim razem też tak miałam i nie wiem, czy wybrać się do lekarza, by to sprawdzić..
Dodatkowo zainstalowałam sobie w ten weekend aplikację Clue na telefonie, bo z ciekawości chce poobserwować swój cykl -
nick nieaktualnymala_misia wrote:Frelcia, trzymam kciuki za pozytywny wynik dzisiaj :*
Mnie dopadło choróbsko i trochę rozłożyło w ten weekend i @ też przyszła, ale tego się spodziewałam, bo w tym miesiącu to nawet się choć trochę nie przyłożyliśmy, by się udało
Martwi mnie jedynie, że od ponad tygodnia czuje ból z prawej strony jakby jajnik, poprzednim razem też tak miałam i nie wiem, czy wybrać się do lekarza, by to sprawdzić..
Dodatkowo zainstalowałam sobie w ten weekend aplikację Clue na telefonie, bo z ciekawości chce poobserwować swój cykl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Dziewczyny zdrówka!!!!!!! :*
Ja od wczoraj mierze temperatury w pochwie zamiast w buzi i palnelam sobie w łeb że wcześniej tak nie robiłam. Dzisiaj mam 37,4. To się na okres nie zanosi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia chyba specjalnie pitoli, żeby nie zapeszyć. W ciąży jesteś kobito!
Misia a ja polecam aplikację glow oraz ovuview. Pierwsza po angielsku, druga po polsku. Obliczają nawet prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w aktualnym dniu i dają wskazówki odnośnie dnia cyklu.
Mnie również choróbsko rozkłada, ale walczę i się nie poddaję'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Frelcia chyba specjalnie pitoli, żeby nie zapeszyć. W ciąży jesteś kobito!
Misia a ja polecam aplikację glow oraz ovuview. Pierwsza po angielsku, druga po polsku. Obliczają nawet prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w aktualnym dniu i dają wskazówki odnośnie dnia cyklu.
Mnie również choróbsko rozkłada, ale walczę i się nie poddaję
Spróbuje ovuview. -
nick nieaktualny
-
Ja też spróbuje ovuview w takim razie, chcę zobaczyć z ciekawości jak to w ogóle wygląda, a na telefonie mi najwygodniej
Dużo zdrówka Letitbe!! Ja już powoli wychodzę na prostą, bo nawet jeść nie mogłam przez weekend, bo od gardła całe podniebienie mnie bolało
Frelcia, cuda się zdarzają, więc uwierz! Będzie dobrze, zobaczysz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Też mam owuview i mi okres za jeszcze kolejny tydzień wyznaczyło mimo że wpisałam datę owulacji. I fazę lutealna mi przeliczyli na 27 dni. To już masakra
Kurde mi ten to owuview wszystki pozmieniało.. Wrrr. nie podoba mi się to !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 13:18