X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Trójmiasta i okolic 🌊😊
Odpowiedz

Staraczki z Trójmiasta i okolic 🌊😊

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowanna Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2023, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Nie znalazłam na forum wątku staraczek z Trójmiasta :).
    Może są tu jakieś dziewczyny z okolic :)?

Jak długo się staracie?
    Czy polecacie sprawdzonych ginekologów do monitoringu owulacji?

Może któraś jest chętna na wspólne spacerki :)?

preg.png
  • Lusi_nadzieja Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2023, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pozdrawiam ja już nie staraczka, udało mi się zajść w ciążę naturalnie przy AMH 0,08 😁 więc nie poddawaj się ❤️ cuda się zdarzają ❤️ moją historię opisuje u siebie na insta lusi_nadzieja. Życzę owocnych starań w postaci bombelka ❤️❤️❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ