X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Trójmiasta i okolic 🌊😊
Odpowiedz

Staraczki z Trójmiasta i okolic 🌊😊

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowanna Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2023, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Nie znalazłam na forum wątku staraczek z Trójmiasta :).
    Może są tu jakieś dziewczyny z okolic :)?

Jak długo się staracie?
    Czy polecacie sprawdzonych ginekologów do monitoringu owulacji?

Może któraś jest chętna na wspólne spacerki :)?

preg.png
  • Lusi_nadzieja Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2023, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, pozdrawiam ja już nie staraczka, udało mi się zajść w ciążę naturalnie przy AMH 0,08 😁 więc nie poddawaj się ❤️ cuda się zdarzają ❤️ moją historię opisuje u siebie na insta lusi_nadzieja. Życzę owocnych starań w postaci bombelka ❤️❤️❤️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ