Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z UK !!! Jak sie starać w Anglii
Odpowiedz

Staraczki z UK !!! Jak sie starać w Anglii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Drica78 Koleżanka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ponieważ metody leczenia w uk sa zupełnie inne niz w naszym kraju zdecydowałam sie założyć nowy temat aby pomoc sobie wzajemnie ... Czytając posty dziewczyn z Polski mam wyrzuty sumienia ze nie mogę przejść tych wszystkich badań w naszym kraju ... Bo wydaje mi sie ze sa badane szczegółowo a przede wszystkim zaczyna sie od przebadania macicy a w uk ? Głupi gp ktory mowi " fine" a mi się gotuje w srodku ... Jestem juz 5 mies staran ale mam 36 lat dla nich to nic ! Co miesiac Daje mi rozpis kiedy mam się kochac !!! O czym ja dawno Wiem !!! Jakie badanie mozna tu wymusic I jak fachowo się naxywaja !!! Łàczmy się rodaczki

Mania1718 lubi tę wiadomość

Ferrari
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetny wątek :) Dołączam się ;) Właśnie dzisiaj idę do ulubionej doktor rodzinnej :D Zastanawiam się jak tym razem zareaguje, złość czy rozbawi mnie do łez :D

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ