X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starając się
Odpowiedz

Starając się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daria1142 Nowa

Wysłany: 7 lipca 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Zacznę od tego że ostatnia @ miałam 1.06 skończyła się 7.06 cykle mam 30 dniowe. 20.06 miałam plamienie i trwało ono 3 dni bez żadnych objawów Dnia 30.06 bądź 1.07 powinnam dostać miesiączkę dzisiaj 37 dzień cyklu a jej brak nie mam żadnych objawów ciążowych prócz tego że zrobiłam się senna. Czasami odczuwam lekkie bóle w podbrzusza Test wykonany 5.07 test negatywny. Czy któraś miała podobnie.?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ