Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starająca się
Odpowiedz

Starająca się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jestem tu nowa. Obecnie mam 34 lata i jedno dziecko (córkę 14 lat) z poczęciem której nie było problemów. Od paru lat nie stosujemy środków zapobiegawczych ciąży i nic. Partner ten sam więc skąd ten problem, wiem płodność z czasem spada. Obecnie monitoruję swój cykl za pomocą termometra , co do pozostałych sposobów dopiero się ich uczę i nie bardzo wiem co z czym. Oboje z mężem nie palimy , alkohol tylko okazyjnie maż - mi nie smakuje. Postanowiłam się zarejestrować i dołączyć do was bo w grupie raźniej, można się pożalić, pogadać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps, udostępniłam swój wykres co o tym wszystkim sądzicie?

• Fatim Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ,ze najlepiej pomoga ci w My...tuz przed i tuz po 30. Urodzilas dziecko w najbardziej plodnym momencie wiec to nic dziwnego, ze udalo sie bez staran obecnie jestes na 3 etapie plodnosci.
    1 najbardziej plodny i rozrodczy to 18-25
    2 to 26-30
    3 to 31>

To, ze kiedys nasienie twojego meza bylo ok wcale nie swiadczy o tym, ze bedzie takie do konca zycia. Na sperme ma wplyw rodzaj wykonywanej pracy, odzywianie, stres, przegrzewanie jader,urazy i wiele innych.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolacz swoj wykres do podpisu, tak bedzie latwiej spojrzec i ewentualnie doradzic dziewczynom

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedzi, zaraz postaram się o udostępnienie wykresu w podpisie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj miałam zaburzony odczyt bo normalnie mierze o 7:00, a dzisiaj o 5:00, po 6 h wypoczynku. Puki co tempka ładna może tak już zostanie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ