Starające się w Irlandii :)
-
Witam otworzyłam nowy wątek bo nie mogłam znaleźć żadnego o kobitkach starających się w Irlandii .. widziałam ze są staraczki u UK ale wiem ze opieka medyczna itd tam i tu się trochę różni
Jeśli któraś tu zagladnie a widziała juz wątek podobny to proszę napisać wtedy ten zostanie usunięty
Przechodząc do sedna czy są tu jakieś dziewczyny z Irlandii które staraja się o dzieciątko ?? Ja niedawno tzn parę miesięcy temu się tu przeprowadziłam do narzeczonego który już tu trochę jest ... I podjęliśmy decyzję o staraniach ... mija już pewnie 6 albo 7 cs i narazie nic .. a jak to jest u Was kochane hmm ?Tysia -
Gaduaaa wrote:Myśmy wystartowali we wrześniu zeszłego roku... i tak się turlamy.... bez rezultatu.. z tym że ja choruję na Hashimoto i pewnie nie będzie łatwo...
z jakiej części Irlandii jesteś?
A jestem z Cavan a dokładnie z Ballyjamesduff a Ty ?Tysia -
Tysia :) wrote:No ja znowu mam PCOS i za niedługo tez rok minie i nic ... teraz dopiero 2 cykl jestem na Clo i metforminie ale czy to coś da ? Oby ! A Ty bierzesz jakieś leki i leczysz się tu w Irlandii?
A jestem z Cavan a dokładnie z Ballyjamesduff a Ty ?
tak biorę leki na tarczycę od 6lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:54
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej kurcze wiecie co zaglądałam tu kilka razy i nie widziałam żadnego postu nowego aż do dziś
Tysia pytałaś o moją owulację.. kurcze niby detektor mi ją wskazuje na 24dc... no i tak czekam na ten @ .. dziś już 35 dc... właśnie dziś też testowałam ale nic.. 1 krecha.... możesz z resztą rzucić okiem na mój wykres
widziałam dziś że po drugiej stronie mocny czyli na fioletowym jest dużo babeczke w ciąży z IrlandiiFabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:kurcze Tysiaale trafiłam,a kurat Cię @ nawiedziła
sobie nic dobrego nie wróże, jeszcze chyba przypałętała mi się grzybica pochwy tylko nie wiem skąd .. i musze jutro poszukać jakiś leków tutaj najlepiej bez recepty bo nie wiem co tu jest w ogole dostępneTysia -