Starające się w Irlandii :)
-
Witam otworzyłam nowy wątek bo nie mogłam znaleźć żadnego o kobitkach starających się w Irlandii .. widziałam ze są staraczki u UK ale wiem ze opieka medyczna itd tam i tu się trochę różni
Jeśli któraś tu zagladnie a widziała juz wątek podobny to proszę napisać wtedy ten zostanie usunięty
Przechodząc do sedna czy są tu jakieś dziewczyny z Irlandii które staraja się o dzieciątko ?? Ja niedawno tzn parę miesięcy temu się tu przeprowadziłam do narzeczonego który już tu trochę jest ... I podjęliśmy decyzję o staraniach ... mija już pewnie 6 albo 7 cs i narazie nic .. a jak to jest u Was kochane hmm ?Tysia -
Gaduaaa wrote:Myśmy wystartowali we wrześniu zeszłego roku... i tak się turlamy.... bez rezultatu.. z tym że ja choruję na Hashimoto i pewnie nie będzie łatwo...
z jakiej części Irlandii jesteś?
A jestem z Cavan a dokładnie z Ballyjamesduffa Ty ?
Tysia -
Tysia :) wrote:No ja znowu mam PCOS i za niedługo tez rok minie i nic ... teraz dopiero 2 cykl jestem na Clo i metforminie ale czy to coś da ? Oby ! A Ty bierzesz jakieś leki i leczysz się tu w Irlandii?
A jestem z Cavan a dokładnie z Ballyjamesduffa Ty ?
tak biorę leki na tarczycę od 6lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:54
FabianCyprian
Tymuś
-
Hej
kurcze wiecie co zaglądałam tu kilka razy i nie widziałam żadnego postu nowego aż do dziś
Tysia pytałaś o moją owulację.. kurcze niby detektor mi ją wskazuje na 24dc... no i tak czekam na ten @ .. dziś już 35 dc... właśnie dziś też testowałam ale nic.. 1 krecha.... możesz z resztą rzucić okiem na mój wykres
widziałam dziś że po drugiej stronie mocny czyli na fioletowym jest dużo babeczke w ciąży z IrlandiiFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:kurcze Tysiaale trafiłam,a kurat Cię @ nawiedziła
ale co zrobić
trzymam kciuki za Ciebie żeby w tym cyklu się udało
sobie nic dobrego nie wróże, jeszcze chyba przypałętała mi się grzybica pochwy tylko nie wiem skąd ..i musze jutro poszukać jakiś leków tutaj najlepiej bez recepty
bo nie wiem co tu jest w ogole dostępne
Tysia -