X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne staramy się o drugiego dzidziusia
Odpowiedz

staramy się o drugiego dzidziusia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Anette Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gota....mysmy wlasnie o Majkiego starali sie 9 miesiecy. Pomiar temperatury byl bardzo pomocny. Wg testow owulacyjnych jajeczkowanie mialam okolo 11 dc a pomiar pokazal, ze 16. To byl strzal w dziesiatke :-)
    Trzymam kciuki za Ciebie !

Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi :-)
    Staramy sie o kolejnego...
  • goto4 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam od dzisiaj mierzyć temperaturę. Powiedziałam sobie, że się do tego przyłożę i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Mam nadzieję, że chociaż poznam samą siebie.
    P.S.Ja też trzymam za Was wszystkie wszystkie kciuki jakie posiadam!

esyqd4f.png
    vej6x4z.png
  • goto4 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj, chyba wszystkie się staracie od wczoraj ;) ;)
    Cisza jak makiem zasiał.
    Owocnych staranek :)

esyqd4f.png
    vej6x4z.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 1 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, łączę się:)
    pierwsze dziecko - błysk,
    a drugie - 4 m-ce i ...jest zielono. Za tydzień gin, mam nadzieję, że będzie teraz dobrze :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Ana0408 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje no to moje gratulacje i zdrówka dla Was:) ja czekam na owulacje mamy 3 cykl starań i znowu zobaczymy co czas pokaże...

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ