X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie
Odpowiedz

Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isabela05 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :-)

Postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ uważam, że razem jest zawsze raźniej.

Staramy się z T. o dzidzię drugi cykl, który zresztą kilka dni temu dopiero zaczęłam. Wszystko przede mną... Postawiam jeszcze bardziej obserwować swoje ciało, niż robiłam to dotychczas. Ku postanowieniu zakupiłam testy owulacyjne, które użyję pierwszy raz ;-)
    Zapraszam wszystkie starające się i czekające na swoje fasolki, abyśmy wspierały się i dodawały sobie otuchy )

Pozdrawiam :*

Isabela05
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj masz watek dla Ciebie na pewno Dziewczyny Cie przyjmna :)
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czerwcowe-testerki,2614.html

zi13skjo0ong6u20.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ