X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie
Odpowiedz

Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isabela05 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :-)

Postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ uważam, że razem jest zawsze raźniej.

Staramy się z T. o dzidzię drugi cykl, który zresztą kilka dni temu dopiero zaczęłam. Wszystko przede mną... Postawiam jeszcze bardziej obserwować swoje ciało, niż robiłam to dotychczas. Ku postanowieniu zakupiłam testy owulacyjne, które użyję pierwszy raz ;-)
    Zapraszam wszystkie starające się i czekające na swoje fasolki, abyśmy wspierały się i dodawały sobie otuchy )

Pozdrawiam :*

Isabela05
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj masz watek dla Ciebie na pewno Dziewczyny Cie przyjmna :)
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czerwcowe-testerki,2614.html

zi13skjo0ong6u20.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ