X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie
Odpowiedz

Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isabela05 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :-)

Postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ uważam, że razem jest zawsze raźniej.

Staramy się z T. o dzidzię drugi cykl, który zresztą kilka dni temu dopiero zaczęłam. Wszystko przede mną... Postawiam jeszcze bardziej obserwować swoje ciało, niż robiłam to dotychczas. Ku postanowieniu zakupiłam testy owulacyjne, które użyję pierwszy raz ;-)
    Zapraszam wszystkie starające się i czekające na swoje fasolki, abyśmy wspierały się i dodawały sobie otuchy )

Pozdrawiam :*

Isabela05
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj masz watek dla Ciebie na pewno Dziewczyny Cie przyjmna :)
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czerwcowe-testerki,2614.html

zi13skjo0ong6u20.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ