Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie
Odpowiedz

Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isabela05 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :-)

Postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ uważam, że razem jest zawsze raźniej.

Staramy się z T. o dzidzię drugi cykl, który zresztą kilka dni temu dopiero zaczęłam. Wszystko przede mną... Postawiam jeszcze bardziej obserwować swoje ciało, niż robiłam to dotychczas. Ku postanowieniu zakupiłam testy owulacyjne, które użyję pierwszy raz ;-)
    Zapraszam wszystkie starające się i czekające na swoje fasolki, abyśmy wspierały się i dodawały sobie otuchy )

Pozdrawiam :*

Isabela05
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj masz watek dla Ciebie na pewno Dziewczyny Cie przyjmna :)
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czerwcowe-testerki,2614.html

zi13skjo0ong6u20.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ