Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie
Odpowiedz

Starań drugi cykl_majowe oczekiwannie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Isabela05 Debiutantka

Wysłany: 16 maja 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :-)

Postanowiłam założyć ten wątek, ponieważ uważam, że razem jest zawsze raźniej.

Staramy się z T. o dzidzię drugi cykl, który zresztą kilka dni temu dopiero zaczęłam. Wszystko przede mną... Postawiam jeszcze bardziej obserwować swoje ciało, niż robiłam to dotychczas. Ku postanowieniu zakupiłam testy owulacyjne, które użyję pierwszy raz ;-)
    Zapraszam wszystkie starające się i czekające na swoje fasolki, abyśmy wspierały się i dodawały sobie otuchy )

Pozdrawiam :*

Isabela05
  • Cynamonek30 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tutaj masz watek dla Ciebie na pewno Dziewczyny Cie przyjmna :)
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czerwcowe-testerki,2614.html

zi13skjo0ong6u20.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ