Starania a infekcja intymna
-
Witajcie.
Byłam wczoraj na basenie i chyba mi się jakaś zaraza przyplątała. Znacie jakieś doraźne środki, które można bezpiecznie stosować nawet w ciąży? (czekam @ więc nadzieja jeszcze jest). Gina mam dopiero 25.11 -
Frelka wrote:Witajcie.
Byłam wczoraj na basenie i chyba mi się jakaś zaraza przyplątała. Znacie jakieś doraźne środki, które można bezpiecznie stosować nawet w ciąży? (czekam @ więc nadzieja jeszcze jest). Gina mam dopiero 25.11 -
nick nieaktualnyTo dobrze, chodź można w aptece bez recepty kupić różne preparaty na takie dolegliwości. Ja mam zaś problem z zajściem w ciąże:(. Leakrz zlecił mi preparat wspomagający zajście Fertility Support ale jest drogi i zastanawiam się czy wszystkie leki są tego typu w takiej cenie?
-
nick nieaktualnyJa mam inny problem - po stosunku mam zbyt wysokie PH w pochwie- co powoduje że namnażają się bakterie i rozkłada się nasienie dbam i higienę jak szalona ale nie wyrabiam z tym przykrym zapachem. Innych objawów nie mam.
Cytologia wykazała bakteryjne zakażenie pochwy - mam stosować żel Multi-gyn.
Ale czy to nie wpłynie negatywnie na nasienie???
Nie miałam tych problemów kiedy pozbywałam się nasienia od razu po stosunku czy podczas seksu w prezerwatywie.
-